Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe maak je een Verizon Actiontec Router met Optimum
Actiontec routers door Verizon geleverd gebruiken zijn zeer vergelijkbaar met de Actiontec routers geproduceerd voor de detailhandel . De voornaamste verschillen tussen een Verizon Actiontec en een consument -grade Actiontec is de branding . Als u zijn overgestapt van Verizon voor Optimum , kunt u verder wilt gaan met de router met uw Optimum kabelmodem . Om de Actiontec router met Optimum gebruiken , herstellen standaardinstellingen van de router en sluit deze aan de Optimum modem . U kunt dan de Actiontec de setup -interface en configureren te sluiten op de Ethernet -aansluiting van de Optimum kabelmodem . Wat je nodig hebt
ethernetkabels
Toon Meer Aanwijzingen
Reset Actiontec Router
1

Steek de Actiontec router in een stopcontact . Druk op de " On " tuimelschakelaar op de achterkant van de router aan te zetten , en laat het gedurende een volle minuut zitten . Kopen van 2

Zoek de " Reset" -knop op de achterkant van de router . Dit is gelegen tussen de LAN- Ethernet-poort en de schakelaar "Power " .

Druk op 3 en houd de " Reset" toets minstens 10 volle seconden met behulp van de punt van een balpen of een soortgelijk voorwerp .

release 4 de knop na een minimum van 10 seconden is verstreken , en wacht tot de " Power" -LED op de voorzijde van de router is groen.

Press 5 "Off " op de tuimelschakelaar op de achterkant van de router aan de macht het af . Wacht vijf seconden en trek de stekker uit de router . De router is nu gereset naar de fabrieksinstellingen . Dit zorgt voor een schone baseline van instellingen uit te gaan van .
Installatie
6

Zet uw computer uit en trek de stekker uit je Optimum modem . U moet uitschakelen alle andere netwerkapparaten die u wilt verbinden met de router . Dit kan onder meer apparaten zoals media servers, printers en gameconsoles .
7

Sluit een ethernetkabel aan tussen de achterkant van je Optimale modem en de WAN- poort op de achterkant van de router Actiontec .

8

Sluit een tweede Ethernet-kabel tussen een van de LAN- poorten op de achterkant van de router Actiontec en een Ethernet- poort op uw computer . Zelfs als u van plan om draadloze functie van de Actiontec te gebruiken , moet u eerst de computer aansluiten via een bedrade verbinding met de setup- menu te openen .
9

Sluit eventuele extra Ethernet- apparaten aan op de LAN- poorten op de achterkant van uw Actiontec router .
10

Plug uw Optimale modem stekker in het stopcontact . Wacht tot de modem is aangesloten op Optimum door te wachten op de "Status" of " Online" lampje op uw modem om op te komen . Steek de Actiontec router stekker in een stopcontact en schakel de router schakelaar op "On . "
Configuratie

Turn 11 op de computer en open een webbrowser . Typ " 192.168.1.1 " ( zonder aanhalingstekens ) in de adresbalk van uw browser . Druk op de " Enter " -toets om het configuratiescherm van de router Actiontec 's te lanceren . Het eerste scherm vraagt ​​u met een login pagina Setup .

Type 12 het woord " admin " in het hoofdlettergevoelig Nieuwe Gebruiker vak Naam . Voer een gedenkwaardige , maar veilig , wachtwoord in zowel het nieuwe wachtwoord Herhaal nieuw wachtwoord dozen . Klik op de Time Zone vervolgkeuzelijst en selecteer de juiste tijdzone . Klik op de blauwe knop " OK " om door te gaan naar de hoofdpagina.
13

Klik op het pictogram Netwerk Mijn , die is gelegen op de top van het hoofdscherm. Op het volgende scherm klikt u op de optie Network Connections op de linkerkant van het scherm . Dit opent een Netwerkverbindingen pagina .
14

Klik op de blauwe knop 'Geavanceerd' aan de onderkant . Dit breidt alle netwerk - gerelateerde opties . Klik op het Actie pictogram naast " Coax . " Dit opent een pagina Eigenschappen. Klik op de "Disable " knop en klik op 'Toepassen'. Hiermee gaat u terug naar het vorige scherm .
15

Klik op het Actie pictogram naast " breedbandverbinding ( Coax ) . " Dit opent een andere pagina Eigenschappen . Klik op de "Disable " knop en klik op 'Toepassen'. Hiermee gaat u terug naar het vorige scherm .
16

Klik op het pictogram Actie naast " WAN PPPoE " en klik op "Uitschakelen " op de volgende pagina Eigenschappen . Na het neemt je terug naar het vorige scherm , klikt u op het pictogram Actie weer naast " WAN PPoE 2 " en klik op " Disable . " Dit schakelt effectief alle netwerkprotocollen afgezien van de Broadband Ethernet-verbinding vanaf uw Optimum modem .
17

Klik op de " Actie " knop naast " Breedband verbinding ( Ethernet ) . " Dit opent de pagina Eigenschappen. Zorg ervoor dat de status lijn niet zeggen " handicap . " Als dat zo is , klikt u op de knop "Enable " . Typ " Optimum " in het veld Naam en klik op de knop "Toepassen" . In het geval je ooit nodig hebt om uw verbinding oplossen in de toekomst zal dit toelaten om gemakkelijker te herkennen , die van het netwerk opties is voor uw Optimale service .
18

Klik op het pictogram Geavanceerd bovenaan van het hoofdvenster . Dit opent een geavanceerde instellingen en administratie pagina . Klik op de Reboot Router link aan de linkerkant , en klik op de knop "OK " . Dit start de router . Bij het opnieuw starten , moet de router nu met behulp van uw optimale kabel-service .

Previous: Next:
  routers
·Hoe de 2Wire Router Problemen 
·How to Set Up een router van B…
·Hoe te openen van een poort op…
·Hoe weet ik welke firmware mij…
·Hoe te Tunnels bouwen op Cisco…
·Hoe je poorten openen op een L…
·Hoe je DD - WRT Verwijder voor…
·Hoe maak je een Comcast router…
·Hoe internet de toegang te blo…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Hook Up the AT & T Router met een iM…
·Hoe u Internet -verbinding delen met een…
·SSL Change Cipher Spec Protocol 
·Wat is het verschil tussen geautoriseerd…
·Hoe je iemand Tag in een status op FB Al…
·Worden Tracking cookies een bedreiging? 
·Hoe je IP-adres Someone 's op MSN zoeken…
·Hoe te MTU zoeken op een computer 
·Wat is een Radius -server ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com