Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe u Internet -verbinding delen met een ander IP inschakelen
De Windows Internet Connection Sharing -service kunt u uw internet service moeiteloos met andere computers en apparaten te delen . Standaard is de Windows-besturingssysteem heeft een vooraf geselecteerde gateway IP -adres van de computer de verbinding deelt . Alle computers aangesloten op de gedeelde verbinding zal een IP-adres ontvangt binnen hetzelfde bereik . U kunt echter een ander IP range te gebruiken door het handmatig veranderen van de vooraf geconfigureerde IP op de computer dienst als gateway . Je kunt dan de secundaire computer een statisch IP- adres op basis van de nieuwe IP- range gebruiken . Instructies

Klik 1 " Start . " Type " Network Connections " in het vak Zoeken en druk op ' Enter '. Hierdoor verschijnt een venster met al uw netwerkadapters . Kopen van 2

met de rechtermuisknop op de netwerkadapter die is aangesloten op de andere computer of het apparaat en klik op "Eigenschappen . " Dit opent het dialoogvenster Eigenschappen.

Dubbelklik op " Internet Protocol Versie 3 4 . "Dit opent een ander venster Eigenschappen . Vanaf hier moet u merken dat " 192.168.137.1 " wordt weergegeven in het veld " IP-adres" . Dit is de huidige gateway-IP van uw netwerk . De computer of het apparaat dat momenteel is aangesloten op deze adapter zal een IP- zoals " 192.168.137.22 " of " 192.168.137.4 . "

Klik 4 in het veld "IP-adres " en ga naar de gewenste IP . Je moet het laatste nummer op te houden " 1 . " Bijvoorbeeld , kunt u gebruik maken " 192.168.145.1 " voor een gateway-IP . Eenmaal klaar wijzigen van de adres , klikt u op de knop "OK " . Dit sluit de instellingen en brengt u terug naar het venster vorige Eigenschappen. Klik op " OK " om dit venster te sluiten ook.
5

Klik op " Close " aan de onderkant van het venster . Dit sluit de laatste dialoog en stuurt je terug naar de belangrijkste venster Netwerk Connections . Rechtermuisknop op de netwerkadapter weer , en klik op ' Uitschakelen '.
6

Ga dan naar de andere computer . Klik op "Start . " Type " Network Connections " in het vak Zoeken en druk op " Enter . " Dit opent hetzelfde venster Netwerk Connections .
7

rechtermuisknop op de netwerkadapter u aan te sluiten op de te gebruiken hoofdcomputer en klik op 'Eigenschappen'. Dubbelklik op ' Internet Protocol versie 4 . "Je zou moeten opvallen dat het veld IP -adres is leeg op deze computer . Dit is omdat het verkrijgt automatisch een IP -adres standaard .
8

Klik op de radioknop naast " Gebruik het volgende IP -adres " en voer vervolgens het IP-adres dat u wilt gebruiken . Bijvoorbeeld , als je een gateway-adres van " 192.168.122.1 " op het moederbord van de computer gemaakt , kunt u gebruik maken " 192.168.122.2 " op deze computer .
9

Enter " 255.255.255.0 " in het veld " subnetmasker " . In het standaard gateway veld , voert u het gateway-IP -adres , die u hebt gemaakt op de eerste computer . Bijvoorbeeld , " 192.168.122.1 . "
10

Klik op de " Gebruik de volgende DNS ... " knop en voer het gateway- IP- adres in het veld " Preferred DNS Server " . Wanneer u klaar bent , moet dit venster lijken op het volgende voorbeeld : IP Adres : 192.168.122.5Subnet Mask : 255.255.255.0Default Gateway : 192.168.122.1Preferred DNS Server : 192.168.122.1

Click 11 de " OK " knop aan de onderkant van elk venster Eigenschappen te sluiten .
12

Klik op de " Close" knop aan de onderkant van het venster . Dit brengt u terug naar de belangrijkste Network scherm Connections .
13

Ga terug naar de primaire computer . Rechtsklik op de adapter op het venster Netwerkverbindingen en klik op de optie "Enable " . Laat maximaal drie minuten voor de twee computers aan te sluiten . Ze zijn nu met behulp van uw uniek IP-adres .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe te bekijken van de Datum b…
·Hoe om bestanden tussen twee M…
·LAN Network Testing 
·Wat zijn servers gebruikt? 
·Wat zijn de oorzaken Mijn draa…
·Hoe maak je Stuur een bericht …
·Hoe te Connect NAS naar Boxee 
·Hoe te berekenen Als Twee Subn…
·Wat zijn de voordelen van het …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te verbinden Twee Apple laptops een …
·Hoe te ReadyNAS Install 
·Hoe de draadloze instellingen op een Mot…
·Binaire Countdown Protocol 
·Hoe Set Up Ad-Hoc Wireless 
·Hoe configureer ik een HP 2650 Switch ? 
·Hoe reverse lookup een IP-adres 
·Hoe links importeren op uw Facebook Fan …
·Hoe maak je verbinding met een computer …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com