Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe je je eigen netwerk router bouwen
Een netwerk router verzendt een draadloos internet signaal dat door computers kan worden opgehaald binnen haar assortiment met een draadloze adapter . Als je geen zin hebt om de besteding van het geld op een vervaardigde men , kunt u uw eigen netwerk router met behulp van je basis desktop computer te bouwen . Elke computer kan worden ingesteld om een draadloos signaal dat anderen kunnen oppikken overbrengen . Door de oprichting van een ad hoc -netwerk op uw computer voor draadloos internet transmissie , kunt u deze omzetten in een zelfgemaakte router . Wat je nodig hebt
Computer
Modem
Internetverbinding
Wireless adapter
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit een draadloze adapter aan op de computer die u willen fungeren als uw router . Een eenvoudige Linksys adapter met een USB-verbinding zou moeten werken , die kan gevonden worden op elke elektronica winkel . Zorg ervoor dat deze computer is aangesloten op uw modem en alle computers die het signaal zal delen hebben een draadloze adapter ook . Kopen van 2

Klik met de rechtermuisknop op de draadloze adapter pictogram dat moet worden weergegeven op de taakbalk en selecteer de " View Draadloze netwerken beschikbaar " optie . Dit opent het venster Draadloze netwerkverbinding .
3

Klik op de knop Geavanceerd in het venster om het venster Eigenschappen voor draadloze netwerkverbinding te openen , selecteer het tabblad Draadloze netwerken . Klik op de knop Toevoegen in de Preferred netwerken groep .
4

Voeg een nieuw draadloos netwerk door het invoeren van uw eigen naam of SSID het netwerk in het vak dat vraagt. Zorg ervoor dat het venster op de Data encryption ( WEP - enabled ) wordt gecontroleerd als u het draadloze signaal beveiligd wilt . Maak een encryptiesleutel als u deze optie kiest, klikt u op OK .
5

Terug naar de optie Geavanceerd in het venster Eigenschappen voor Draadloze netwerkverbinding en selecteer " Computer - naar - computer alleen niet-preferentiële netwerken . " Deze selectie is ook bekend als het creëren van een ad hoc -netwerk .
6

Klik met de rechtermuisknop op Mijn netwerklocaties en kies de optie Eigenschappen . Dit zou moeten leiden tot minimaal een internetverbinding en een draadloze verbinding . Klik met de rechtermuisknop op de Internet-verbinding en kies Eigenschappen .
7

Ga naar het tabblad Geavanceerd in het venster Local Area Connection Properties en vink het vakje dat zegt " Andere netwerkgebruikers mogen verbinding maken via Internet van deze computer verbinding . " In het huis netwerkverbinding lijst , selecteert u " Draadloze netwerkverbinding " en klik op OK . De computer is nu ingesteld als router .
8

Sluit een andere computer met de router door met de rechtermuisknop te klikken op het pictogram voor draadloze netwerken in de lade en selecteer " Eigenschappen . " Markeer de naam van uw gemaakte ad-hoc -netwerk . Als het netwerk is gecodeerd , voert u de netwerksleutel die u hebt gemaakt . Als het niet , vinkt u het vakje zeggen " Sta mij toe om verbinding te maken met het geselecteerde draadloze netwerk , ook al is het niet veilig . "

Previous: Next:
  routers
·Instructies voor de Kerstman g…
·Hoe je het kanaal op een WRT54…
·Hoe te herstellen van een Netg…
·Hoe het opzetten van een MAC-a…
·Hoe maak je een Wireless netor…
·Hoe te openen een poort op D -…
·Hoe je router beveiliging Verh…
·Richtlijnen voor Cisco Router …
·Hoe je het CCNA examen 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·De voordelen van MPLS 
·Hoe te Unnetwork Computers 
·Hoe maak je een draadloze USB -adapter v…
·Instructies voor de 2Wire DSL Modem Conn…
·Hoe online Remote PC Access Opzetten 
·Rip 2 Protocol 
·De redenen voor One Bar op Draadloos int…
·Hoe maak je verbinding een router met ee…
·Dingen om te onthouden bij het verzenden…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com