Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat CDN doet Hulu gebruiken ?
De website Hulu biedt on - demand streaming video van tv-shows , films , webisodes , movie trailers en clips van populaire tv-shows . Het maakt gebruik van een content delivery network , of CDN , om hoge - kwaliteit video's streamen . Een CDN bestaat uit een reeks gekoppelde computers die worden gebruikt om bandbreedte te vergroten en de tijd die nodig is om data , zoals video of andere multimedia die kan worden afgespeeld op het Internet . Hulu gebruikt drie CDN's : Akamai , Level 3 Communications en Limelight Networks . Content Delivery Network

Een CDN is een internet application service provider die verschillende onderdelen maakt gebruik van een dienst, zoals on - demand video , leveren aan een gebruiker . Typische functies van een CDN omvatten toegang tot bestanden , caching van gegevens, verwerken van aanvragen en het leveren van multimedia streams . CDN -servers werken in eenheden genaamd knooppunten . Deze knooppunten zijn geïnstalleerd op verschillende locaties over de hele wereld , en werken samen om toegang te krijgen tot gegevens en stuur het naar een eindgebruiker .
Level 3 Communications

Level
3 Communications is een Tier 1 -netwerk , of IP- netwerk dat kan toegang krijgen tot andere tier - 1 netwerken zonder te betalen om ze te gebruiken . Het is een van de grootste concurrerende lokale centrale carriers in de Verenigde Staten . Het enige doel is om telecommunicatiediensten te leveren tegen een concurrerend tarief tegen andere vervoerder bedrijven . Het maakt gebruik van geïntegreerde Flash Media Servers om high-performance Flash streaming video voor live en on - demand video aan te bieden .
Limelight Networks

Limelight Networks ' XD platform maakt gebruik van Adaptive Intelligence software om kopieën van hoge - demand media op een in- netwerk cache die zorgt voor snellere laadtijden , terwijl het voorkomen bandbreedte overbelasting , wat vaak resulteert in achterblijvende video te plaatsen. De software is geschikt voor het verzamelen van real - time gegevens , en geeft inzicht in de ervaring van de eindgebruiker , het helpen van bedrijven als Hulu toezien op de kwaliteit van de video en vergroten wanneer nodig om de best mogelijke beeldkwaliteit te verzekeren . Limelight Stroom is een Internet video streaming service die video speelt het moment dat ze klaar zijn met laden.
Akamai

Volgens de website van Akamai 's , het bedrijf " exploiteert de grootste & meest betrouwbare Flash streaming netwerk in de wereld . " de CDN is eigendom van NBC , en wordt gebruikt door Audi , Fujitsu , Hulu , het Amerikaanse ministerie van Defensie en de NASDAQ . Vanaf het moment van publicatie , Akamai gebruikt tot 100.000 servers in 72 verschillende landen , en beslaat een meerderheid van computernetwerken op het internet . Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van inhoud op het internet , inclusief HD - kwaliteit video . Akamai 's Dynamic Streaming voor Adobe Flash 10 programma verandert de videostream op basis van snelheid van de internetverbinding van de pc aan de beste foto voor elke video te maken .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je een Telnet -server…
·Wat is een Mail Exchanger ? 
·Over draadloze hotspots 
·Hoe kan ik poort 80 te deblokk…
·Hoe maak ik een e-mailadres di…
·DIY : WiFi schotel antennes 
·Hoe de No DNS fout te herstell…
·Hoe te verbinden met een draad…
·Hoe om te controleren voor Rej…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Waarom wordt mijn router Lose My Laptop …
Wat is een Linksys WEP code ? 
  Netwerken Articles
·Hoe te Network Security configureren in …
·Autonomous System Routing Protocol 
·Hoe een parabool antenne reflector Voeg 
·Het automatisch laden Bestandsdeling op …
·Hoe maak je verbinding een Remote Extens…
·Hoe gaat u naar een Linksys Interface 
·Hoe te testen Mijn Breedband Download 
·Hoe maak je een Home Computer Network be…
·Hoe te gebruiken Een telefoonlijn voor i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com