Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe maak je verbinding een Remote Extension Met VoIP
Voice over Internet Protocol , of VoIP , kan een goedkopere , alternatieve manier om het opzetten van uw bedrijf telefoondienst op meerdere locaties zijn. U moet beschikken over een aantal eisen op beide locaties voor het opzetten van een toestel op afstand . Ook kan uw VoIP-provider niet over de mogelijkheden van het opzetten van externe extensies . Andere oplossingen kunnen bestaan ​​door uw internet service provider , wat de kans op het hebben van een stabiele en goed geconfigureerde toestel op afstand via de VoIP zal toenemen . Instructies
Tweede VOIP Adapter Methode
1

Zorg dat uw huidige VoIP-service is al vastgesteld . Je belangrijkste locatie moet een breedband internetverbinding VoIP-adapter , die door de VoIP-provider . Uw VoIP-adapter maakt verbinding met modem uw ​​internet service provider , en een telefoon wordt aangesloten op de VoIP-adapter . Kopen van 2

contact op met uw VoIP-provider en vraag een extra VoIP-adapter . De VoIP-adapter zal worden geraadpleegd op uw locatie op afstand en kan ofwel zijn eigen aparte nummer of hetzelfde nummer als uw huidige host locatie . U mag een extra vergoeding of maandelijkse vergoeding voor het hebben van een tweede adapter oplopen .
3

Bepaal breedband internet service op uw locatie op afstand . Omdat de uitbreiding zal zijn VoIP , moet er een internetverbinding voor de externe extensie . U mag in staat zijn om toegang te krijgen tot draadloze signalen in het gebied , maar dat de kwaliteit van uw telefoongesprek op uw locatie op afstand kan verminderen .
4

verbinding naar de secundaire VoIP adapter om uw high-speed internet modem op uw locatie op afstand . Sluit een telefoon aan op de VoIP-adapter met een standaard telefoonkabel en een telefoon .
Static IP Methode
5

Bestel een statisch IP-adres van uw internetprovider . Een statisch IP is een IP-adres dat elke keer dat u toegang tot het internet , wat gunstig is voor degenen die willen om op afstand toegang tot het netwerk niet verandert . Elke computer die het internet toegang heeft een IP -adres dat is als een tijdelijke - of dynamische - of permanente - of statisch - adres . Internet service providers rekenen doorgaans een extra vergoeding voor deze optie .
6

Bezoek uw locatie op afstand en toegang tot uw Internet- browser van de computer . Geef uw IP- adres - bijvoorbeeld 192.168.1.1 - zodat u toegang tot zowel uw router of de netwerkinstellingen tool. Afhankelijk van uw internet service provider of de fabrikant van uw router , moet u een optie om extra apparatuur toe te voegen aan uw netwerk .

Input 7 de Media Access Control of MAC , adres , gevestigd op uw VoIP adapter , in het netwerkbeheer interface. Het MAC-adres identificeert de router , modem of VoIP-adapter . Sla de wijzigingen op en sluit het netwerkbeheer -programma , meestal door te klikken op " Exit " of " Close" . Uw aanvullende VoIP- adapter wordt aangesloten op uw host- statisch IP-adres , en je zult nog steeds in staat om te bellen . Deze methode werkt meestal als uw locatie op afstand is nog steeds binnen het bereik van het draadloze signaal van uw router of als u bent verbonden met een server of virtual private network .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe maak je een hele huis draa…
·Hoe te coderen VoIP 
·Hoe uw eigen Sip Server Build 
·Hoe maak je een VoIP 
·De nadelen van een PBX-systeme…
·Hoe maak je verbinding een Int…
·Hoe kan ik Open een Ventrilo s…
·Hoe te Firmware Update over Ci…
·Hoe te Cisco Phones gebruiken …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je de instellingen wijzigen op een 2…
·Hoe maak je een statisch IP-adres gebrui…
·Hoe om te controleren Domain Controller …
·Hoe maak ik een server op te zetten op e…
·Hoe te migreren van Windows Server 2000 …
·Wat is de betekenis van het Netwerk Brid…
·Wat is het 802.11G Wireless & Hoe ver ka…
·Hoe om bestanden lijst op een Novell Ser…
·Hoe te detecteren VoIP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com