Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe uw eigen Sip Server Build
Voice over Internet Protocol telefoon systemen gebruiken Session Initiation Protocol of SIP , om spraakverbinding routing bij het aansluiten op een breedband telefoon- netwerk te beheren . Bij het maken van uw eigen PBX of VoIP -server , moet u correct de SIP-instellingen voor verbinding met een service provider netwerk en onderhandelen gesprekken met andere VoIP of vaste telefoon systemen configureren . SIP- instellingen kunt u hardware of software IP -telefoons te gebruiken met uw VoIP -systeem en ervoor zorgen dat alle telefoons verbinding met het netwerk op dezelfde manier . Telefoons en systemen configureren voor gebruik met SIP gebruikt om een vervelend proces zijn , maar moderne VoIP PBX -software maakt de taak veel gemakkelijker en eenvoudiger . Wat je nodig hebt
Linux
breedbandnetwerk router verhuur CD /DVD -brander
Lege CD
IP- telefoons of telefoon software voor lokale netwerkcomputers
Toon meer instructies < br
1

> Installeer Linux op een dedicated server computer . Sluit de server op een breedband -router toegang tot het internet . Download en installeer een gratis PBX /SIP /VoIP- server applicatie ( zie bronnen ) . De meeste VoIP- server applicaties komen als image bestanden die je moet branden op een cd of dvd . Kopen van 2

Open de CD /DVD-authoring /brandprogramma op de Linux computer . Brand de VoIP-server beeldbestand naar een lege cd of dvd .
3

Start het installatieprogramma op de nieuwe cd of dvd . Wacht tot de installatiewizard te verschijnen op het scherm . Volg de installatiewizard om de VoIP- server -software te installeren . Herstart de computer als u hierom wordt gevraagd .
4

Aanmelden voor een account bij een VoIP- service provider die u toelaat om uw eigen hardware IP telefoons of telefoon software applicaties te gebruiken . VoIP- aanbieders, zoals VoIP.ms , BroadVoice en Teliax hebben plannen voor individuen of kleine kantoren VoIP -netwerken die u in staat om open source software te gebruiken om toegang te krijgen tot VoIP-gateway van de dienstverlener ( zie bronnen ) .
5

Print uit uw account informatie , met inbegrip van uw toegewezen telefoonnummer , VoIP-gateway IP -adres , gebruikersnaam, wachtwoord en authenticatie code .
6

Lanceer de SIP /VoIP -server software op de Linux- computer . Klik op de " VoIP-instellingen " of optie "Connection Settings " op het menu of werkbalk . Vul uw account gegevens , uw telefoonnummer , gebruikersnaam en wachtwoord .
7

Voer de verificatie code in het " Pin " of het veld " Code " en sla het account configuratie-instellingen . Voer de toegewezen VoIP Gateway IP -adres in het bijbehorende veld .
8

Klik op het " IP- instellingen" of " Internet- instellingen" menu-optie . Noteer het IP- adres dat in het veld " Server IP Address " .
9

Sluit de meegeleverde RJ - 45 LAN- netwerkkabels op de IP-telefoons en breedband router . Optioneel te downloaden en software IP- telefoon applicaties te installeren om te gebruiken bij de VoIP -provider -netwerk .
10

Configureer de IP- telefoons of software soft - telefoon met de SIP- informatie voor de lokale VoIP-server . Voer het IP -adres gegevens voor de lokale SIP- server in de " 192.168.0.1 " formaat .
11

Herstart de nieuwe SIP /VoIP -server computer . Start de VoIP- server software . Wacht tot de serversoftware om verbinding met de VoIP- service provider en een verbinding .
12

Gebruik de hardware IP telefoons of software telefoon om plaats en gesprekken met de nieuwe VoIP-server en gateway van de dienstverlener ontvangen .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Wat is VoIP gebruikt? 
·Hoe Gratis Wereld Setup Inbell…
·Hoe te Schap 's VoIP Setup 
·Hoe je maandelijkse betalingen…
·Hoe de overdracht van een tele…
·Hoe maak je Secure een VoIP 
·Hoe een bestands-DSN gebruiken…
·Hoe plaats ik telefoontjes van…
·Wat zijn VoIP -servers ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Inleiding tot Computer Conferencing 
·Hoe om bestanden tussen computers gebrui…
·Hoe kan ik mijn computer te beveiligen i…
·Hoe kan ik te ontdoen van de ActiveX- be…
·Hoe link in Facebook 
·Hoe Vergelijk Wireless Frequenties 
·Hoe maak ik mijn eigen Web Video Streami…
·Waarom worden mensen Hack ? 
·ADSL Speed ​​Tips 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com