Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe te Levels op IP-telefoons Meet
Voice over Internet Protocol ( VoIP ) bootst vaste en mobiele telefoondiensten in de kenmerken en functies . Echter , de hardware-en softwarecomponenten van VoIP zijn verschillend van de standaard types van spraak . Deze dienst heeft vele configuraties , die het aanbrengen van een normale telefoon om een VoIP-adapter of met een PC headset op een computer met VoIP- software omvatten . Het is ook compatibel met de meeste high - speed Internet-diensten . Helaas kan VoIP 's hoge variabiliteit vergroten kans op slechte kwaliteit . Als uw VoIP-service niet goed presteert , kunt u de onderdelen meten om mogelijk uit te roeien het probleem . Instructies
1

Navigeer naar de " Pingtest.net " website om de kwaliteit van uw breedbandverbinding te testen ( zie bronnen ) . Klik op ' Begin Test . " Wacht tot de website om de test uit te voeren en de voortgang tot het klaar is . Kijk naar de " Line Quality " meting. Grade " A " is uitstekend en " B " is een zeer goede kwaliteit . Rangen van de " C ", " D " of "F" kan betekenen dat uw VoIP-service is van slechte kwaliteit . Kopen van 2

Open het " SpeedTest.net " website te beginnen met het testen downloaden van de internetverbinding van en upload snelheden ( zie bronnen ) . Klik op ' Begin Test . " Wacht tot de website om de test uit te voeren . Monitor de bandbreedte " kilometerteller " op de webpagina totdat de test is afgerond . Het nummer voor "Download" en " Upload" moet op of boven 0,30 Mb /s ( 300 Kb /s ) . Als uw VoIP- service omvat video-conferencing , moeten de snelheden hoger zijn dan 1,0 Mb /s ( 1000 Kb /s ) .
3

Sluit de computer headset in de PC , als u via VoIP " softphone " software . Zet de headset op je oren . Klik op "Start " in de linkerbenedenhoek van het bureaublad van Windows op de taakbalk . Typ in het zoekvak aan de onderkant van het menu " Start " " Geluid " . Klik op de " Sound " symbool uit het menu 'Start' om een dialoogvenster te openen . Klik op het tabblad " Weergave" . Markeer de "Speakers " pictogram van het apparaat voor de headset . Klik op ' Configureren '. Selecteer "Test . " Luister voor Windows om audio signalen verzenden via de linker en rechter koptelefoon op de headset . Klik op " Next " en vervolgens op " Finish ". Dit is uw persoonlijke gehoor meting van de VoIP-dienst . Als je een toon niet hoorde op beide oren , zou de VoIP -headset aan vervanging toe . Laat de " Sound " dialoogvenster te openen en laat de headset .
4

Klik op het tabblad " Opnemen " in het " Sound " dialoogvenster . Markeer de microfoon apparaat dat de headset past . Praat in de microfoon van de headset in een monotone stem, zeggende : " . Testing , testing , een, twee , drie " Als je praat , kijk naar het volume aan de rechterzijde van het gemarkeerde mic apparaat . De groene balken geven aan dat de microfoon van de headset is het oppakken van geluid . Hoe hoger de groene balken , hoe luider het geluid . Dit is een visuele meting van hoe goed de persoon die u belt op de andere kant hoor je . Als u niet de groene balken te zien , moet u de microfoon aan te passen of de headset te vervangen .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe te Cisco DHCP gebruiken vo…
·De beste VoIP Business Service…
·Hoe te installeren VoIP 
·Hoe Gratis Wereld Setup Inbell…
·Hoe te Quintum Tenor Configure…
·De voordelen & nadelen van VoI…
·Wat zijn de nadelen om Phone S…
·Verschil tussen een SIP -serve…
·Hoe te ontgrendelen een Linksy…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe de Belkin Wireless G Router installe…
·Hoe maak je een gestippelde Quad IP- adr…
·Hoe te delen & Map Mappen 
·Hoe te verbergen achter een Web Proxy 
·Een klein Typisch huis Ethernet LAN 
·Hoe maak ik een IP- adres te vinden voor…
·Hoe de Fa0/12 interface configureren op …
·Hoe maak je verbinding een Westell modem…
·Glasvezelkabel Gebruikt 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com