Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe maak je een Sip Trunk bewerken
Voice over Internet Phone service providers gebruiken Session Initiation Protocol of SIP , om klanten te voorzien van toegang tot het prive- breedband telefoonnetwerk . SIP -server bevat informatie, alsmede adres , gebruikersnaam en wachtwoord en andere gegevens die nodig zijn om toegang te krijgen tot VoIP-netwerken . SIP- informatie die is opgeslagen in hardware of software IP-telefoons zorgt ervoor dat gesprekken doorschakelen via het juiste netwerk voordat u verbinding met externe VoIP- telefoons of vaste telefoon systemen . Als u schakelt VoIP- diensten of providers , moet u de SIP-instellingen bewerken voordat u kunt gebruik maken van uw telefoon om te bellen op het nieuwe netwerk te plaatsen of ontvangen . Wat je nodig hebt
VoIP- service provider SIP-instellingen
Toon Meer Aanwijzingen
Reconfigure Software SIP Phones
1

Start de software VoIP-telefoon applicatie op uw computer . < br > Pagina 2

Klik op de " tools" menu of werkbalk link " File " of . Klik op de "Voorkeuren " of "Instellingen " menu- optie om de software- instellingen van het toestel of instellingen hulpprogramma te openen.
3

Voer de nieuwe gebruikersnaam en het wachtwoord van de nieuwe VoIP- telefoon service provider aan u toegewezen . Vervang de vermelding in de " External Server , " " VoIP Server IP Address " of " veld SIP Server " met het openbare IP-adres van de SIP website IP -adres van de nieuwe provider . Sla de configuratie-instellingen en verlaat de applicatie .
4

Herstart de telefoon software programma en wacht tot de applicatie aan te sluiten en authenticeren met SIP -server van uw nieuwe VoIP-provider . Nadat de software vormt de verbinding , de software gebruiken VoIP-telefoon te plaatsen en ontvangen gesprekken via de server van de provider op het internet .
Change SIP instellingen op een hardware IP-telefoon
5

Koppel de netadapter los van de hardware IP- telefoon en laat het los voor ongeveer 30 seconden . Verbind de adapter en stroom op de IP-telefoon . Wacht tot de hardware IP- telefoon te initialiseren en voor de configuratie IP-adres verschijnt op het display scherm van de telefoon . Het IP -adres moet zijn gelijkaardig aan " 192.168.1.101 . "
6

Ga naar een computer aangesloten op dezelfde router als de hardware IP- telefoon . Open een webbrowser toepassing en ga naar het IP- adres dat wordt weergegeven op de telefoon . Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in en meld u aan bij web - based configuratieprogramma van de IP- telefoon .
7

Klik op het " IP-instellingen , " SIP -instellingen " of" VoIP Account Settings " link in de configuratieprogramma " . Vervang de inzendingen voor de VoIP-account gebruikersnaam en wachtwoord , SIP-server naam en het SIP-server IP -adres met die van de nieuwe VoIP- service provider aan u verstrekt . Klik op " OK " of "Update . "

Wacht 8 terwijl het configuratieprogramma downloads de rekening wijzigingen aan de hardware IP- telefoon . Herstart de IP-telefoon wanneer hierom wordt gevraagd .

Wacht 9 voor de IP- telefoon op te starten en verbinding te maken met de nieuwe VoIP-netwerk . Gebruik de hardware IP- telefoon te bellen via het netwerk van de nieuwe VoIP-provider te plaatsen en te ontvangen .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe kan ik een Linksys Phone A…
·Hoe Hook Up een router en VoIP…
·Vonage VoIP Problemen oplossen…
·Hoe te Connect VoIP naar PSTN 
·Hoe je maandelijkse betalingen…
·Voordelen van Internet Telefoo…
·Hoe de overdracht van een tele…
·Hoe het opzetten van Polycom m…
·Lijst van VoIP Telefoons 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Set Up RoadRunner 
·Hoe maak je een script dat wordt uitgevo…
·Hoe maak je een Bell 2Wire Draadloze rou…
·Wat is het verschil tussen PBX & Centrex…
·Hoe vind ik een ProCurve 2524 Switch IP …
·VoIP Protocol Testen 
·How To Cable Modem drivers te installere…
·Het IP- adres van een computer Renew 
·Hoe u een proxy gebruiken op OpenDNS 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com