Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe kan ik mijn computer bestanden van een andere computer ?
Meer banen bieden medewerkers kantoor computers om hen te helpen hun projecten te organiseren en beter beheren van hun werktijd . Het hebben van een computer op kantoor betekent ook dat werknemers elke onvoltooide werk kan opslaan op een disc en neem het mee naar huis om te eindigen op hun thuiscomputers. Werknemers die werken op twee verschillende computers zal vaak merken dat ze nodig bestanden op een computer die ze niet onmiddellijk toegang hebben , maar met een paar eenvoudige programma's , het krijgen van deze bestanden is vrij eenvoudig . Windows XP Professional

Windows XP professional wordt geleverd met een RAS- hulpprogramma vooraf geïnstalleerd , zodat gebruikers kunnen toegang krijgen tot hun bestanden op hun computer thuis vanaf elke andere computer . Om deze functie te kunnen gebruiken , moet u Windows XP hebt geïnstalleerd op de computer wordt u de toegang tot , en een versie van Windows 95 of hoger op de computer die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot het eerste . Starten met de Windows XP- netwerk wizard om het opzetten van een bedrijfsnetwerk met uw computer thuis als de gastheer . Bij het opzetten van het netwerk , moet u vragen de computers naar een VPN-toegang te gebruiken . Als je dat niet doet , moet u het IP-adres van de hostcomputer weten . Klik nu op "Start ", ga naar " Configuratiescherm " en klik vervolgens op " Prestaties en onderhoud . " Klik nu op "Systeem " en selecteer het tabblad "Remote " , controleer de " Externe gebruikers mogen verbinding met deze computer sectie en druk vervolgens op " OK . " Zorg ervoor dat uw firewall niet gaat om een ​​op afstand toegang te blokkeren . Om dit te doen , ga terug naar het configuratiescherm en kies " Security Center . " Selecteer de " Windows Firewall . " Zorg ervoor dat het vakje " geen uitzonderingen toestaan ​​' niet is aangevinkt . Ga naar het tabblad " uitzonderingen " en zorg ervoor dat de " Remote Access " vakje is aangevinkt . Nu is de host- computer is ingesteld om toegang op afstand mogelijk te maken. Nu toegang tot uw host, moet u in te gaan op " Start " op uw tweede computer , gaat u naar " alle programma's "en selecteer " accessoires . "Van" Accessoires , " ga naar" communicatie " en klik op de" remote desktop verbinding . " Een doos zal pop-up vraagt ​​om de naam van de computer waarmee u verbinding wilt maken , typt u de naam van uw gastheer en klik op" Connect . " Als u een gebruikersnaam en wachtwoord in te stellen op uw host- computer hebt , wordt u gevraagd voor het nu , waarna je wordt meegenomen naar het bureaublad van de host computer .
Andere opties
< br >

Als u niet beschikt over Windows XP , of gewoon niet graag hun toegang op afstand programma, zijn er andere methoden die u kunt gebruiken . Verschillende programma's online bieden manieren om op afstand toegang tot uw computer verlenen via je internet browser , maar je moet een groot deel van het onderzoek om te controleren of het programma dat u zult gebruiken is legitiem en het niet geven van andere gebruikers toegang tot uw persoonlijke gegevens doen Sommige van deze vertrouwde programma's zijn onder andere: . . LogMeIn , GoToMyPC , TeamViewer en webexpcnow deze sites zal een kleine download op de hostcomputer en hebben elk hun eigen eenvoudig te gebruiken wizard voor het instellen van uw computer voor toegang op afstand .

nodig

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Wat is de definitie van een Cl…
·Wat is de betekenis van het Ne…
·Hoe verander ik de Inside Inte…
·Wat is de definitie van een Vi…
·Hoe de Waaier van Cat5 Extend 
·Belang van Data Transfer Rate …
·Methoden voor Remote Access Ap…
·Hoe maak je verbinding een Lap…
·Serial Peripheral Interface Pr…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Ethernet CAT6 patchkabel…
·Hoe je op afstand Reboot Thomson kabelmo…
·Het verschil tussen RG6 & CAT5 Coax 
·Hoe maak je Stuur een fax op een Server 
·Hoe je DHCP inschakelen op een Sun Fire …
·Hoe om te controleren een router Inlogge…
·Hoe te veranderen van BIND om NSD 
·Hoe configureer ik een DHCP Cisco 1841 ?…
·Hoe eigen opdrachten in FileZilla 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com