Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat is een Media Card Reader ?
Veel soorten elektronische apparaten bevatten verwisselbare geheugenkaarten die bestanden en gegevens kunnen opslaan . Voorbeelden hiervan zijn verwisselbare geheugenkaarten in digitale camera's , mobiele telefoons , draagbare gaming systemen en sommige MP3-spelers . Een geheugenkaartlezer kan de gebruiker toegang tot de gegevens op de kaart opgeslagen op hun computer en kunnen bestanden worden overgedragen tussen de kaart en de computer . Soorten

Er zijn een paar soorten van geheugenkaartlezers beschikbaar . Sommige media kaartlezers zijn intern geïnstalleerd op een computer of laptop als een media card slot , terwijl anderen zijn externe apparaten die via USB of Firewire . Een geheugenkaartlezer kan een kaartlezer of een meervoudige kaartlezer zijn.

Het verschil tussen een- kaart en meerdere kaartlezers is dat een meervoudige kaartlezer heeft vaak sleuven voor meerdere soorten geheugenkaarten , zoals Smart Media , Compact Flash , SD en microSD . Een kaartlezer is ontworpen om slechts een type geheugenkaart lezen
Grootte

Geheugenkaartlezers - . Als ze alleenstaand zijn kaartlezers of intern geïnstalleerd - meestal ongeveer even groot als de werkelijke kaarten die ze moeten lezen . Externe kaartlezers die meerdere slots hebben kunnen variëren in grootte, maar zijn meestal iets groter dan een spel kaarten en gemakkelijk draagbaar .
Voordelen

Een herinnering kaartlezer kan de gebruiker bestanden tussen de geheugenkaart en de computer zonder dat u het apparaat dat de kaart kwam uit op de computer rechtstreeks aan te sluiten . De lezer kan ook vrij USB- of Firewire -poorten doordat meerdere kaarten om te lezen op een apparaat is aangesloten op een poort .
Overwegingen

Terwijl een kaartlezer kan kosten minder en past de onmiddellijke behoeften van de gebruiker , zoals de gebruiker heeft alleen een apparaat met Smart media kaarten , kan een meervoudige geheugenkaartlezer een betere keuze . Dit komt omdat de lezer kan een reeks verschillende geheugenkaarten en maten aannemen . Als u een ander apparaat dat verschillende kaart -technologie maakt gebruik van te kopen , kan de meervoudige kaartlezer hebben een sleuf voor die kaart .
Andere apparaten

Media kaartlezers
worden ingebouwd in andere dan laptops en desktop computers apparaten , waardoor de behoefte aan externe kaartlezers . Een voorbeeld van interne media kaartlezers in andere apparaten is de aanwezigheid van de lezer op een aantal printers . De printers hebben vaak kaartlezers aan het typen geheugenkaarten vinden op digitale camera's, zoals SD-kaarten relevant . De toevoeging van een klein scherm kan de gebruiker direct vanaf de printer bekijken en afdrukken fotobestanden zonder computer .

Stores
dat fotobewerking bieden hebben vaak kiosken die gebruikers in staat om hun eigen foto's te bewerken en af ​​te drukken . Deze kiosken soms hebben mediakaartlezers ingebouwd in de machine .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te reverse DNS lookup conf…
·Hoe te testen DNS prestaties 
·Cisco 2960 Glc Sx mm Fiber Cab…
·Hoe een Computer Network Disab…
·Wat is een SSDP Port ? 
·Hoe maak je een Cross Over Cab…
·Hoe de Apache Server Restart 
·Hoe maak je een Bluetooth- hea…
·Hoe maak je webpagina's snelle…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Wat is het verschil tussen PBX & Centrex…
·Mijn Citrix Server Reboots Via DHCP In p…
·Hoe te delen OpenOffice op een iMac 
·Hoe om beelden vanaf een pc verzenden na…
·Hoe te Gebouw - To - gebouw Draadloze ve…
·Wat is EDI-software ? 
·How to Set Up een router voor een kabelm…
·Hoe aan bladwijzers in Outlook 
·Hoe Hook Up Netgear Dual 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com