Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Microsoft CRM Componenten
Microsoft CRM- onderdelen zijn een verzameling van producten gemaakt door Microsoft die kan worden gebruikt in concert om effectief en veilig te houden servers gebruikt voor web -en applicatie hosting . CRM componenten van Microsoft te gebruiken . Net technologie aan een verscheidenheid van toepassingen die zijn ontworpen om te werken als een alles in een oplossing voor de - customer relationship management - behoeften van bedrijven te ondersteunen . CRM- componenten zijn onder meer programma's , variërend van Microsoft SQL server naar Microsoft Outlook en Microsoft Server 2005 . Microsoft CRM 3.0 voor Outlook

De CRM-software is ontworpen voor gebruik met Outlook kunnen gebruikers toegang tot CRM- gerelateerde databases en informatie met behulp van Outlook . Dit onderdeel is verkrijgbaar in twee vormen . De desktop client is een online alleen 32 - bits client die is ontworpen voor werkstations die altijd zal worden verbonden met de centrale server CRM . De laptop opdrachtgever werkt zowel online als offline door het opslaan van informatie van de belangrijkste CRM-server lokaal .
Microsoft Exchange

Zowel de 2000 en 2003 versies van Microsoft Exchange worden ondersteund als deel van de totale CRM pakket . Deze programma's zijn niet verplicht om CRM- diensten maar ze zijn verplicht om e-mails te verzenden via een CRM- systeem te implementeren . Bij CRM wordt gebruikt in combinatie met Windows Server 2000 of 2003 de overeenkomstige versie van Exchange is vereist voor het verwerken van e-mail .
Microsoft SQL Server

Deze component CRM wordt gebruikt als het voornaamste databaseservice voor systemen met CRM . Naast het opslaan van gegevens die worden gebruikt door klanten , dit programma slaat ook de definities voor de relaties , attributen en entiteiten van de CRM-database . Deze informatie wordt automatisch gegenereerd en ondersteund door de CRM-software . Microsoft SQL Server wordt ook gebruikt in de lokale database in het CRM 3.0 laptop voor Outlook Express.
Active Directory

De Active Directory -component CRM wordt gebruikt voor de verificatie gebruikers tijdens en na de installatie van CRM 3.0 . Om de gebruikersauthenticatie Active Directory te vergemakkelijken biedt beheerders de mogelijkheid om de veiligheid groepen en hun regels te wijzen . Deze beveiliging groepen bepalen de mate en aard van de toegang door ze in een van de vier standaard security groepen om gebruikers verleend . Elke groep bepaalt een andere rol voor de gebruikers die hen voorziet van de veiligheid privileges zullen ze moeten werken met de CRM-software .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Waarom zou Ping Fail op hetzel…
·Hoe maak je een Video Conferen…
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe de controle van een Mac va…
·Hoe maak je een T1 UTP-kabel Z…
·SLP : Service Location Protoco…
·De Network Monitor en Web Inte…
·Hoe kan ik een Remote Internet…
·Hoe om te controleren een eMul…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een draadloze thuis…
Hoe Microsoft Bluetooth-stack Vervang 
Hoe maak je een Microsoft Bluetooth-stac…
Hoe je Toshiba Bluetooth-stack Vervang M…
Hoe om te schakelen naar Microsoft Bluet…
Hoe maak je een Microsoft Broadband Netw…
Wireless LAN -componenten 
Hardware Onderdelen van Draadloos gebase…
Onderdelen voor Wireless LAN voor Thuis 
  Netwerken Articles
·Hoe je poorten openen op een Linksys Wir…
·Hoe u een proxy -server in Linux Zorg 
·Problemen Met WiFi Na het afsluiten van …
·Speed ​​& Wachttijd Tests voor Dial - Up…
·Hoe te detecteren Verkrijgbaar WiFi in W…
·Hoe maak je verbinding met het internet …
·Alternatieven voor PGP 
·Hoe te configureren Wired & Wireless op …
·Hoe maak je een interne Toshiba Laptop M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com