Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
De Network Monitor en Web Interface
Verbinding maken met een netwerk is net zo eenvoudig als het aansluiten van een kabel of haar naam te selecteren uit een lijst op de computer . Deze eenvoud verbergt een reeks complexe mechanismen achter netwerktechnologie . Onder deze mechanismen zijn de netwerkinterfaces die eigenlijk apparaten met elkaar te verbinden , en het netwerk - monitoring software die informatie over het datapakket die door deze verbindingen tracks . Interfaces Netwerk

De componenten waarmee apparaten op een netwerk worden netwerkinterfaces genoemd . Deze interfaces zijn Ethernet -poorten , coaxkabel poorten en draadloze netwerkadapters . Dit zijn de punten via welke het apparaat - of een router of individueel werkstation - gegevens verzendt en ontvangt . Apparaten kunnen meerdere netwerkinterfaces hebben , maar het besturingssysteem een afzonderlijke labels en configuratie- profielen voor elke netwerkinterface .
Driver Layer

Network interfaces
zijn te onderscheiden hardware componenten met hun eigen protocollen voor het verzenden en ontvangen van gegevens . Bijgevolg componenten hebben hun eigen software drivers waarmee een besturingssysteem te communiceren met de interface. De driver software vertaalt de gegevens die de interface processen in een formaat dat een specifiek besturingssysteem kan begrijpen . De driver software vervolgens vertaalt de gegevens van het besturingssysteem in een formaat dat de netwerkinterface kan begrijpen .
Network Monitor

Het netwerk - monitoring software tracks de gegevens van datapakketten die in en uit een apparaat . Dit kan de totale hoeveelheid data het apparaat verzonden en ontvangen , en de gemiddelde upload en download snelheid. Echter, inrichtingen afzonderlijke verbindingen maken zo veel netwerken als ze netwerkinterfaces . Verschillende toepassingen kunnen gegevens verzenden en ontvangen via verschillende interfaces en verschillende netwerk- hardware zal verschillende netwerksnelheden produceren . Omdat verschillende netwerk interfaces zullen werken met verschillende statistieken , netwerk - monitoring software tracks elke interface afzonderlijk . Hoeveel interfaces monitoring software kan volgen gelijktijdig afhankelijk van de software .
Gebruik

Wanneer een apparaat gebruikt slechts een netwerkinterface , is het gemakkelijk om de bron te lokaliseren problemen met de netwerkverbinding . Wanneer een computer over meerdere netwerkkaarten , dan is het netwerk monitoring software versnelt het proces van het vinden van welk netwerk interfaces is defect . In het geval van servers die een aantal inkomende en uitgaande netwerkinterfaces verwerken , netwerk - monitoring software wordt van essentieel belang voor zowel het oplossen van problemen problematische netwerkverbindingen en stelt beheerders in staat om niet-reagerende netwerkinterfaces identificeren zodra ze niet reageren .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe maak je een Cisco 3550 Pro…
·Waarom Put ferriet Rond Cables…
·Wat is Networking Software ? 
·Hoe maak je verbinding een Xbo…
·Charter Server Problemen 
·Hoe te vertellen als Wake on L…
·Hoe maak je een Punch gebruike…
·Hoe je het geheugen op een HP …
·Hoe je Pass Cisco Networking A…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
  Netwerken Articles
·Hoe kom ik erachter My IP & Subnetmasker…
·Hoe maak je een Zyxel P- 2302R Unlock 
·Waarom gebruik maken van Wi - Fi wanneer…
·Wi- Fi Beschrijving 
·Hoe te telnetd inschakelen 
·Scannen naar een Wireless LAN -apparaat 
·Hoe maak je een Open NAT Overal verdiene…
·Hoe de Lokale Admin wachtwoord gebruiken…
·Hoe krijg ik toegang tot een CCTV in een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com