Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een Microsoft Bluetooth-stack Herstel
Veel Bluetooth -apparaten te installeren derden stuurprogramma's die de Microsoft generieke Bluetooth- software of " stack " in oudere versies van Windows uit te schakelen , en voorkomen dat het laden . Andere apparaten , zoals Blackberry mobiele telefoons , zal alleen verbinding maken met een pc waarop Microsoft 's Bluetooth drivers . Lopen meer dan een set Bluetooth- drivers kan stabiliteitsproblemen veroorzaken en is niet aan te raden . Met het oog op de Microsoft- stuurprogramma's te laden , moet u eventuele derden Bluetooth-stuurprogramma te verwijderen . Instructies
1

Verwijder de stuurprogramma's van derden via het Configuratiescherm . Klik op "Start " en " Configuratiescherm", klik dan op " Add /Remove Programs " in Windows XP of ' Een programma verwijderen ' in Vista . Zoek de stuurprogramma's van derden en ze verwijderen .

Klik 2 op " Start" en " Run ", typ " % windir % \\ inf " in het vak " Open" en klik op "OK . " Kijk voor het bestand " Bth.inf.old " of " Bth.bak . " Als geen van beide bestand aanwezig is , gaat u naar stap 3 . Klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies " Naam wijzigen . " Hernoem het naar " Bth.inf . "
3

Herstart de computer en sluit uw Bluetooth-adapter . Windows zal de nieuwe hardware en de Microsoft Bluetooth- stack te detecteren automatisch laden en installeren van de juiste drivers . Als de oorspronkelijke Microsoft-stack is beschadigd en niet aan uw Bluetooth- apparaat te herkennen , kunt u Windows Bluetooth- stuurprogramma's opnieuw installeren van sites van derden of installeer de nieuwste updates voor uw versie van Windows van Microsoft . Microsoft biedt geen aparte download van de Bluetooth drivers .
4

Download de gratis Bluetooth Driver Installer uit BluetoothInstaller.com . Herstart de computer en wanneer Windows vraagt ​​om de Bluetooth-stuurprogramma , klikt u op " Annuleren". Dubbelklik op " BluetoothDriverInstaller.exe . " Klik op " OK ", vinkt u het vakje aan de bepalingen en voorwaarden te accepteren en klik op " Next . " Wanneer de software van de Bluetooth-adapter heeft gevonden , klikt u op " Next" om de driver te installeren . Klik op " Next" om de Bluetooth-adapter te testen en vervolgens op " Exit" om de installatie te voltooien .
5

Download Driver Whiz van de website van de vennootschap ( zie referenties ) . Driver Whiz is een freeware programma dat uw systeem scant naar een corrupte of ontbrekende Windows Bluetooth Drivers en automatisch updaten naar de nieuwste compatibele versie . Klik op het EXE -programma bestand om de download te starten en selecteer " Run" in Internet Explorer of "Opslaan als" in Firefox . Klik op " Run" en volg de installatie- instructies op het scherm . Driver Whiz zal leiden tot een systeem herstelpunt vóór de installatie van nieuwe stuurprogramma's .
6

Download de nieuwste updates voor uw versie van Windows van Microsoft . Voor Windows XP , gaat u naar de Windows Update Center op de Microsoft- website . In latere versies van Windows , klikt u op "Start ", klik op " Alle Programma's" en vervolgens op " Windows Update . " Als Windows geen belangrijke updates detecteert , installeren door te klikken op de link " Updates installeren . " Start de computer opnieuw wanneer daarom wordt gevraagd .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een VNC 
·Hoe om te controleren een draa…
·Hoe je Comcast Internet snelhe…
·Hoe kan ik een laptop Zoek doo…
·Problemen met een 5220 Aircard…
·Hoe je een Wireless LAN 
·Hoe maak je een VLAN Cisco Acc…
·Welk type van Wireless Access …
·Hoe te installeren Qwest Wirel…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is de oorzaak Kleur Distortion in TV…
·Hoe kan ik Hook Up een Wireless Linksys …
·Hoe maak je een mobiele telefoon -netwer…
·PC naar PC Video Phone Dienst 
·Korte beschrijving van een Wireless Rout…
·Hoe te Netgear Wireless Router Settings …
·Hoe je het verschil tussen de drie soort…
·Hoe de Siemens ADSL 4100 Install 
·Stap-voor- stap -proces over het opzette…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com