Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een VLAN Cisco Access Point configureren
Voeg Virtual Local Area Networks Cisco wireless access points bij de beveiliging van het netwerk draadloos toegang met Access Control Lists en met hetzelfde subnet IP-adressen voor alle Cisco- toegangspunten in het netwerk . VLAN's configureren op Cisco- toegangspunten stelt u in staat om toezicht te houden , besturen en configureren draadloos netwerkverkeer in software met behulp van bestaande Cisco Internetwork Operating System functies . Gebruik de Cisco access point webinterface om VLAN's configureren op elke Cisco access point . Wat je nodig hebt
Geloofsbrieven van een beheerdersaccount op een Cisco toegangspunt
Windows 7 -computer met de Internet Explorer webbrowser ingeschakeld
IP -adres van de Cisco access point
VLAN nummer op de schakelaar om die de Cisco AP is aangesloten en dat u wilt configureren op de Cisco AP
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open de Internet Explorer webbrowser en typ het IP -adres van de Cisco toegang punt in de adresbalk in de buurt van de top van de Explorer -venster Internet- webbrowser . Druk op de toets " Enter " .

Type 2 de gebruikersnaam en het wachtwoord van een account met machtigingen voor de Cisco access point te configureren in de webpagina die verschijnt en druk op de "Enter " heeft . < Br >
3

Klik op " Services " in het linkerdeelvenster en klik vervolgens op " VLAN . " Selecteer " Nieuw " in het vak "Huidige VLAN List " . Typ het nummer van de inheemse VLAN op de switch waarop de Cisco AP is aangesloten op de " VLAN ID " tekstvak . Selecteer de "Inheemse VLAN " vakje . Klik op het selectievakje naast elke radio-interface waaraan u de bijbehorende VLAN . Druk op de knop 'Toepassen' .
4

Selecteer " Nieuw " in de huidige VLAN List vak en typ vervolgens de ID van de VLAN op de switch waarop de Cisco AP is aangesloten die u wilt toevoegen de AP . Klik op het selectievakje naast de radio-interfaces waaraan u wilt de VLAN associëren . Druk op de knop 'Toepassen' . Herhaal deze stap voor elke VLAN die u wilt toevoegen aan de Cisco AP .

Klik op " Beveiliging " 5 in het linkerdeelvenster en klik vervolgens op " SSID Manager . " Klik op de tab aan de bovenkant van de webpagina die dezelfde naam als de naam van de radio -interface waarop u de VLAN toewijzen heeft . Kies ' Nieuw ' in de huidige SSID Keuzelijst naar een nieuwe SSID die u wilt koppelen aan een VLAN en typ de SSID-naam in het SSID tekstvak te maken . Wilt u een VLAN koppelen aan een bestaande SSID , klikt u op de naam van de SSID in het SSID- vak Overzicht Huidige en ga verder met de volgende stap .
6

Klik op de " VLAN " drop - down box en klik op het nummer van de VLAN die u wilt toevoegen aan het SSID . Druk op de "Apply - RadioX " knop om de SSID en VLAN toepassing op de radio met dezelfde naam als het tabblad geselecteerd aan de bovenkant van de pagina . Klik op de " Apply - All " knop om de SSID en VLAN gelden voor alle radio's . Druk op de " Apply " knop aan de onderkant van de pagina om de instellingen op te slaan .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een D - Link AirPl…
·Hoe het opzetten van DD - WRT …
·Thuis Draadloos Internet Tips 
·Wat is het verschil tussen Wir…
·Heeft de iMac Kom met Wi - Fi?…
·Hoe kan ik een draadloze kaart…
·Definieer Wireless Network Ada…
·Alarm Systems : Netwerk & Wire…
·Hoe een HP Printer toevoegen a…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een statisch IP Handhaaf 
·Een route in Windows 
·Hoe je Terminal Server profielen overbre…
·Algemeen Soorten bedreigingen die van in…
·Waarom kan ik niet op het internet surfe…
·Wat is het doel van een computer modem ?…
·Telecommunicatie & Computer Networking 
·Wat is een OAM Ping test? 
·Wanneer werd het internet uitgevonden? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com