Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Heeft de iMac Kom met Wi - Fi?
Het oorspronkelijke iMac , uitgebracht in 1998 , kenmerkte bekabelde netwerkverbinding via een 10/100 Base - T Ethernet-slot . Draadloze verbinding werd geëxperimenteerd met zo ver terug als 1971 , maar het was pas in 1999 dat draadloze connectiviteit , Wi-Fi genoemd , werd geperfectioneerd . Apple speerpunt de Wi - Fi- generatie , biedt het als een optie op al haar nieuwe laptop computers te beginnen in 1999 . Als draadloze technologie gevangen op , Apple begon installeren Wi - Fi in al zijn computers , waaronder de iMac . Huidige iMac

Met ingang van maart 2011 , wordt de huidige iMac uitgerust met high - speed 802.11n Wi - Fi-technologie . Met deze functie , de iMac , in combinatie met de computer Time Capsule of AirPort Express -toepassingen , maakt het mogelijk voor meerdere computers om draadloos verbinding te maken met de iMac , het internet en bij elke andere. De iMac 's ingebouwde Wi - Fi , Time Capsule en AirPort Express -programma's ook zorgen voor afdrukken via het netwerk en muziek uit de iTunes-bibliotheek van elke computer op een stereo-installatie .
Time Capsule

Naast het dienen als een draadloos back-upsysteem voor de harde schijf van de iMac , de Time Capsule accessoire fungeert als basis voor de Wi - Fi-functie van de iMac . Time Capsule is compatibel met alle Macs en pc's die 802.11a , b of g Wi - Fi-technologieën gebruiken . De applicatie werkt ook met een verscheidenheid aan draadloze apparaten , zoals iPhone , iPod touch en Apple TV . Time Capsule werkt op twee draadloze bands , 2,4 GHz en 5 GHz , waardoor het niet nodig voor gebruikers om te kiezen tussen de twee te verbinden met verschillende draadloze apparaten , die werken op een band of de andere .
< br > AirPort Express

Vooraf geïnstalleerd op de iMac , de AirPort Express -software kunnen maximaal 10 computers om draadloos verbinding met het internet , printen en delen van bestanden . Draadloos afdrukken op de Wi - Fi- netwerk dat door de AirPort Express accessoire hoeft u niet naar meerdere printers te kopen en is als het hebben van een printer in elke kamer van het kantoor of huis . Met de toevoeging van het AirPlay-apparaat , AirPort maakt het ook iMac -gebruikers om draadloos muziek afspelen van iTunes van de computer op de externe luidsprekers door het hele huis of kantoor .
Range

In de regel , Wi - Fi-verbindingen zijn goed voor maximaal 150 meter. Met de AirPort Express accessoire , kunt u het apparaat gebruiken om te fungeren als een brug naar de basis Wi - Fi-verbinding van de iMac door de stekker in op een punt dichter bij limiet de basis connectie is . Volgens Marcus Spectrum Solutions , een draadloze technologie adviesbureau , draadloze technologie , genaamd WiMax , is in ontwikkeling die zal uitbreiden draadloze connectiviteit loopt tot 31 mijl. Deze technologie zal wezen creëren deken draadloze connectiviteit zoals de dekking voor mobiele telefoons .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik een printer op XP D…
·Hoe PC naar PC Adhoc Connectio…
·Hoe de Linksys WET11 Configure…
·Hoe zet ik een wachtwoord op e…
·Hoe Sluit een Access Point met…
·Hoe je Wireless LAN Signalen B…
·Hoe je WEP- sleutel ontgrendel…
·Wat zijn de voors en tegens va…
·Stap-voor- stap instructies te…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·ASUS Moederborden & Network Failure 
·Hoe maak je verbinding een Mac Book aan …
·Ethernet Connector Kleuren 
·Wat zijn de gevaren van draadloos intern…
·Hoe u het IP-adres van een Dell Laptop 8…
·Hoe maak je DNS met een statisch IP 
·Wat zijn de nummers op de zijkant van ee…
·Verbinding maken met VNC Server 
·Het Belang van Weten een IP-adres 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com