Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe je Wireless LAN Signalen Boost
Draadloos LAN's of WLAN's worden in snel tempo een populaire manier om meerdere computers in dezelfde omgeving op het internet met draadloze of Wi - Fi-signalen . Met behulp van een draadloze internetverbinding vereist dat een computer een draadloze adapter kaart die draadloze signalen kunnen interpreteren . Net zoals radiogolven en over-the - air TV golven , kan draadloos internet signaalsterkte variëren. Als signaalsterkten zwak zijn , kan uw verbindingssnelheid langzaam zijn of je verbinding kan intermitterend worden. Wat je nodig hebt
Router handleiding
draadloze repeater
Toon Meer Aanwijzingen
1

Plaats de draadloze router op een centrale locatie , dat is ongeveer op gelijke afstand van alle computers die aansluit op het. Hoe verder je router is van de computers , zal het zwakker het signaal .

Sit 2 in de buurt van de router bij gebruik van laptop computers op uw WLAN- verbinding te maken met het internet draadloos. Dit zal ervoor zorgen dat het signaal niet veel inmenging van buitenaf te ontvangen .
3

Probeer een ander draadloos kanaal . Routers kunnen draaien op verschillende draadloze kanalen vergelijkbaar met het signaal frequenties van radiostations . Als uw router in de buurt van een ander draadloos apparaat draait op hetzelfde kanaal , kunnen ze interfereren met elkaar . Om deze instelling te wijzigen , meldt u zich bij de router door een browser te openen en te typen IP- adres van uw router in de adresbalk . Kijk voor een drop- down menu voor draadloze kanalen onder je basis draadloze opties . ( Raadpleeg de handleiding van uw router naar het IP- adres en voor de exacte instructies voor uw draadloze kanaal wijzigen . Elke router is een beetje anders . )
4

upgrade van de firmware voor de router en de draadloze adapter kaart drivers . Nieuwe firmware voor routers kunnen meestal worden gedownload van de website van de fabrikant van de router . Draadloze adapter kaart drivers zijn te vinden op de website van de fabrikant van de kaart . Voor draadloze kaarten , gewoon het installatiebestand driver te upgraden . Voor router firmware , aanmelden bij de router door een browser te openen en in te typen IP- adres van uw router , en gebruik vervolgens de administratieve console van uw router te instrueren om de firmware te upgraden . ( Nogmaals check uw handleiding voor de exacte instructies voor het upgraden van de firmware . ) Op Twitter

Gebruik hardware 5 van dezelfde fabrikant . Netwerkhardware heeft de neiging het beste te werken als je routers en draadloze adapters die worden geproduceerd door hetzelfde bedrijf gebruiken .
6

Zet een draadloze repeater tussen uw computer en uw router . Een draadloze repeater is een apparaat dat neemt in draadloze signalen en stuurt ze terug naar buiten , uitbreiding van het effectieve bereik van een netwerk . Het plaatsen van een draadloze repeater op een punt ongeveer halverwege tussen de router en de computer kan de signaalsterkte aanzienlijk te verhogen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik een Linksys WUSB54G…
·Is een onbeveiligd netwerk Gev…
·Eisen voor Apple Wireless Setu…
·Verbinding maken met Security-…
·Bluetooth -technologie en haar…
·Hoe kan ik een Bluetooth -adap…
·Verbinding maken met een Inter…
·Hoe om te controleren een draa…
·Hoe kan ik mijn Network Securi…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Parallel Port naar USB conversie 
·Hoe maak je een Verizon FiOS versleutele…
·Hoe te verbinden twee Mac-computers naar…
·Zijn 802.11g en WiFi hetzelfde? 
·Hoe maak je een Verizon USB760 Problemen…
·Kan een FireWire- schijf worden aangeslo…
·Hoe te testen DNS Resolution 
·Hoe maak je een Hypertext Transfer Proto…
·Hoe te Geef uw groep op Facebook een sta…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com