Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Thuis Draadloos Internet Tips
Laptop computers worden meer betaalbaar met elk voorbijgaand jaar , en veel computer kopers kiezen voor laptops dan desktop computers te kopen . Als je een laptop hebt gekocht om thuis te gebruiken , zou je niet willen om de overdraagbaarheid van de computer belemmeren aangebonden aan een bedrade internetverbinding . Als u de installatie van een draadloos netwerk in uw huis , houd een paar nuttige tips in het achterhoofd om de betrouwbaarheid en veiligheid van het netwerk te maximaliseren . Router Plaatsing

meeste draadloze routers
hebben omnidirectionele antennes , wat betekent dat ze uitzenden in alle richtingen tegelijk . Om te helpen voorkomen " dead spots" in uw huis waar u niet in staat om de Wi - Fi-verbinding gebruiken , plaatst u de router op een centrale locatie om ervoor te zorgen dat elke kamer in het huis ontvangt gelijke dekking signaal . Als je een heel groot huis , moet u mogelijk een signaal repeater of opgewaardeerd antenne kopen om elke kamer te bereiken .
Router Beveiliging

Elke draadloze router heeft de mogelijkheid zijn uitzendingen coderen . Wanneer u deze functie inschakelt , elke computer die verbinding maakt met de router maakt gebruik van een alfanumerieke toets om pakketten van gegevens versleutelen voordat ze naar de router , en decoderen van gegevens ontvangen . Schakel de encryptie -functie van uw router zodra je het op te zetten , en onderzoekt de handleiding om te leren over een andere beveiligingsfuncties van de router biedt . Als u niet uw gegevens te versleutelen , kan iemand dicht genoeg bij de router om het signaal van het te ontvangen uw internetverbinding gebruiken zonder toestemming en kan eventueel onderscheppen en lezen van uw transmissies naar en van de router .
< br > Houd een Ethernet -kabel

Als u eigenaar bent van een Ethernet-kabel , gooi het niet weg na het configureren van uw draadloze netwerk . Als u de encryptie -functie van uw router in te schakelen en verliest de encryptiesleutel - bijvoorbeeld omdat u Windows opnieuw installeert - heeft u toegang tot de router te verliezen , tenzij je een volledige hardware reset , die wist de configuratie van de router uit te voeren . Routers niet versleutelen bedrade verbindingen , als u uw encryptiesleutel te verliezen, kunt u deze ophalen door de computer op de router met een Ethernet -kabel
Router Snelheid

. bedrijven in te delen hun routers volgens de draadloze transmissie standaard ondersteund. De 802.11b , g en n normen - in volgorde van de maximale snelheid vermeld - zijn de meest voorkomende . Routers zijn backwards - compatibel , wat betekent dat een 802.11n -router ondersteunt ook 802.11b en g . Koop de snelste router die je kunt veroorloven , zelfs als u niet beschikt over een computer met dezelfde transmissie- standaard ondersteunt bezitten . Op deze manier , als je een computer koopt met een snellere draadloze adapter in de toekomst , zult u niet nodig om een ​​nieuwe router te kopen om te profiteren van de toegenomen snelheid .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te Netgear Instellingen To…
·Hoe Air Cards werken voor een …
·Hoe maak je een Belkin Wireles…
·Hoe kan ik een Belkin draadloz…
·Hoe kan ik een Linksys WAP54G …
·Hoe maak je een Wireless ADSL …
·Hoe Hook Up Direct TV On - Dem…
·How to Set Up een draadloze in…
·Wat doet DSR voor? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Spanning Tree Test 
·Hoe het opzetten van een Certificate Aut…
·Hoe te Ethernet Speed ​​Test 
·VoIP & Thuis Alarmen 
·Hoe kan ik de naam van mijn Domein & Slu…
·Hoe de snelheid van mijn Huawei 3 Mobile…
·Dovecot verificatiemethoden 
·Hoe maak je Windows Vista Stop zoek naar…
·Is een USB of een Ethernet een snellere …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com