Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat zijn de voordelen van kunstmatige neurale netwerken ?
Een kunstmatig neuraal netwerk is een geprogrammeerde computationeel model dat tot doel heeft de neurale structuur en werking van het menselijk brein te repliceren . Het bestaat uit een onderling verbonden structuur van kunstmatig neuronen die als wegen voor gegevensoverdracht . Kunstmatige neurale netwerken zijn flexibel en adaptief , leren en aanpassen met elk verschillende interne of externe stimuli . Kunstmatige neurale netwerken worden gebruikt in sequentie en patroonherkenning systemen , gegevensverwerking , robotica en modellering . Er zijn verschillende types van neurale netwerken, waaronder feedforward neurale netwerk radiale basisfunctie ( RBF ) , Kohonen zelforganiserende netwerk en de terugkerende neuraal netwerk . Flexibiliteit

Kunstmatige neurale netwerken
hebben het vermogen om te generaliseren en te leren . Zij kennis van hun omgeving door aanpassing aan interne en externe parameters . Het netwerk leert van voorbeelden en past zich aan situaties op basis van haar bevindingen . Het generaliseert kennis om passende oplossingen te produceren om onbekende situaties . Kunstmatige neurale netwerken oplossen van complexe problemen die moeilijk te beheren bij benadering zijn .
Non - lineariteit

Een computationeel neuron kan produceren een lineaire of een niet - lineaire antwoord . Een niet - lineaire netwerk kunstmatig door de koppeling van niet - lineaire neuronen . Niet - lineaire systemen hebben ingangen die niet evenredig aan de uitgangen . Deze functie maakt het mogelijk het netwerk om efficiënt kennis te verwerven door te leren . Dit is een duidelijk voordeel ten opzichte van een traditioneel lineaire netwerk dat is onvoldoende als het gaat om het modelleren non - lineaire data .
Greater Fault Tolerance

Een kunstmatige neuron netwerk kan meer fouttolerantie dan een traditionele netwerk . Het netwerk kan een fout in een van de componenten regenereren zonder verlies van opgeslagen data . Het maakt gebruik van voorbeelden en voorbeelden uit het verleden om de werking van een beschadigde knooppunt of een ander netwerk samenstellende weer in elkaar zetten .
Adaptive Learning

Een kunstmatige neuron netwerk is gebaseerd op het concept van abstract leren . Drie leren paradigma functioneren tot het net voor adaptief leren rusten . Dit zijn reinforcement leren , zonder toezicht leren en begeleid leren . Neuron netwerken kunnen worden opgeleid via gespecialiseerde algoritmen waaronder niet- parametrische methoden , verwachting maximalisatie , simulated annealing en evolutionaire methoden . De neuronen van een kunstmatige neuron netwerk zijn flexibel genoeg om te worden afgestemd op de verschillende ingangssignaal patronen en wennen aan een divers scala aan onbekende situaties . Ze zijn voortdurend accepteren en het vervangen van eerder geleerde informatie , het houden van hun bewaarplaats van probleemoplossende technieken bijgewerkt .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe Om een ​​bureaublad delen 
·Wat is Custom Proxy Server Set…
·Hoe maak je een UTStarcom CDM7…
·Hoe maak je een client - serve…
·Definitie van Networking Softw…
·Wat is een Uplink Port ? 
·Hoe maak je een parallelle poo…
·FireWire Vs . Spiderwire 
·Hoe om mensen op de telefoon A…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een domein gebruiker Creëren…
·Hoe kan ik een domein wachtwoord wijzige…
·Hoe maak je verbinding een draadloze DSL…
·Hoe een Loopback Adres installeren in ee…
·Wat kan er gebeuren als iemand heeft geh…
·Hoe maak je een kabelmodem Get to Work 
·Wat is Avaya Aura ? 
·NetMeeting FAQs 
·Hoe te databekabeling installeren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com