Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Definitie van Networking Software
Netwerken bestaan ​​uit hardware , zoals servers , Ethernet- kabels en draadloze routers , en netwerksoftware . Netwerksoftware verschilt van softwaretoepassingen in dat de software niet taken die eindgebruikers kunnen zien in de manier waarop tekstverwerkers en spreadsheets doen uitvoeren . In plaats daarvan , netwerk-software werkt onzichtbaar op de achtergrond , waardoor de gebruiker tot netwerkbronnen openen zonder dat de gebruiker zelfs maar te weten de software werkt .
Networking software maakt communicatie over netwerkhardware .
Geschiedenis

Computer netwerken , en de netwerksoftware die hen ingeschakeld , begon al in de jaren 1970 te verschijnen . Vroege netwerken bestond uit computers met elkaar verbonden via telefoon modems . Als personal computers werd meer alomtegenwoordig in huizen en op de werkplek in de late jaren 1980 en vroege jaren 1990 , netwerken aan te sluiten werd even alomtegenwoordig . Microsoft ingeschakeld bruikbaar en stabiel peer-to - peer-netwerken met ingebouwde netwerksoftware zo vroeg als 1995 in het besturingssysteem Windows 95 .
Soorten

verschillende soorten netwerken vereisen verschillende soorten software . Peer-to - peer netwerken , waarbij computers met elkaar te verbinden rechtstreeks , gebruik netwerksoftware wiens basisfunctie is bestandsdeling en printerdeling inschakelen . Client - server -netwerken , waarbij meerdere computers van eindgebruikers , de klanten , met elkaar te verbinden indirect via een centrale computer , de server , netwerk vereist softwareoplossingen die twee delen hebben . De serversoftware deel , die op de server computer , slaat informatie op een centrale locatie die client-computers kunnen benaderen en geeft informatie aan client- software die op de afzonderlijke computers . Applicatie - server software werk veel als client - server software doet , maar laat de eindgebruiker client- computers toegang tot niet alleen data , maar ook de software- applicaties die draaien op de centrale server .
Features
< br

Networking software > varieert sterk in het type en het aantal computers de software kan ondersteunen . Basisfuncties die op de meeste networking software oplossingen omvatten gebruikersbeheer , dat is de mogelijkheid om gebruikers toe te voegen en te verwijderen van en naar het netwerk , en het bestandsbeheer , dat is het onderdeel van de software die het mogelijk maakt de netwerkbeheerder om te bepalen waar de gegevens worden opgeslagen en om te bepalen welke gebruikers toegang tot welke sets van gegevens.
overwegingen

Networking softwarepakketten
verschillen sterk in de mate waarin ze zijn gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk te beheren , en in de relatief veilige zij voor de gegevens in het netwerk . Op dezelfde manier kan verschillende software ondersteuning bieden voor verschillende aantallen gebruikers , die een factor kan zijn bij het kiezen van software of het netwerk plan vraagt ​​om een snelle groei .
Voordelen

Netwerken
en networking software kunnen meerdere gebruikers toegang tot een gedeelde set documenten en in sommige gevallen om een gedeelde applicatie . Bijvoorbeeld , kan een bedrijf ervoor kiezen om een e-mailserver die e-mails voor zijn werknemers en bewaar kopieën van alle e-mailberichten die elke werknemer houdt op zijn personal computer kan verzenden en ontvangen bedienen .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te verbinden seriële kabe…
·P2P Vs . Client Server 
·Gebruik van Ping Command Schak…
·Wat is een protocol stack ? 
·Wat zijn de voordelen van NTP …
·Hoe maak je een thuisnetwerk m…
·Hoe maak je een USB Internet C…
·Het wijzigen van de netwerknaa…
·Hoe te testen voor Single Mode…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Verschil tussen WEP en TKIP 
·Wat doet de URL HTTPS Mean ? 
·Hoe maak je een modem driver installeren…
·De aard van de Artificiële neurale netw…
·Verbinding maken met het internet via ee…
·Hoe de DNS- resolutie Speed ​​Test 
·Hoe te configureren Slingbox Trend Veili…
·Waarom wordt mijn Server Houd omleiden m…
·De voordelen van een wachtrij in Data St…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com