Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Waarom wordt mijn Server Houd omleiden mij?
Een redirect is een functie ingebouwd in het Hypertext Transfer Protocol ( HTTP ) waarmee websitebeheerders om webpagina's of hele sites te verplaatsen . HTTP draagt ​​webverkeer . Dit geldt ook voor verzoeken van webbrowsers voor webpagina's en reacties van webservers leveren hen. Soms kan een pagina niet kan worden afgeleverd , en HTTP omvat een reeks van codes uit te leggen waarom . Redirect codes behoren tot deze serie . Omleiding Redenen

Als een website of pagina bevat links naar het op andere sites , heeft goede resultaten in zoekmachines en heeft reeds gedrukte media verspreid met het webadres erop , het veranderen van een adres kunnen problemen veroorzaken . Deze links en advertenties al verkeer naar de website . Een bedrijf niet kan traceren alle ontvangers van flyers en advertenties met hun adres op hen. Verplaatsen van de pagina zou resulteren in bezoekers naar het oude adres ontvangen van een standaard " bestand niet gevonden " melding in hun browser . De bezoeker zou denken dat het bedrijf uit zaken was gegaan en gestopt met het produceren van het product . Niet alleen betekent dit een verloren verkoop , maar die bezoeker kan vervolgens verspreid negatieve publiciteit , anderen vertellen dat het webadres dood is . In dit geval moet het bedrijf bezoekers omleiden naar alle verhuisde sites en pagina's van het oude adres naar het nieuwe adres en het voorkomen van een " bestand niet gevonden " situatie .
Overige Evenementen in < br

bedrijven > fuseren en over te nemen andere bedrijven . In deze gevallen zou het bedrijf willen het verkeer omleiden van zijn nieuwe dochter naar de belangrijkste corporate website , waardoor belang van de onderneming op de publieke imprinting en ervoor te zorgen dat de terugkerende bezoekers noteer het nieuwe adres zodra zij ter plaatse van het moederbedrijf hebben gezien . Bedrijven met veel divisies die verschillende namen behouden kunnen verschillende webadressen moeten passen bij de naam van elke divisie . In plaats van het handhaven van de site op verschillende locaties , kan het bedrijf alle webpagina's centraliseren op een server op een adres , het handhaven van de dochteronderneming webadressen en om te buigen bezoekers naar de centrale site . Sommige bedrijven houden afzonderlijke adressen voor producten , of anders " etalages ", op verschillende websites . Andere bedrijven stimuleren medewerkers om het bedrijf de inhoud weer te geven door middel van het hun eigen . Al deze scenario's kunnen worden bereikt met behulp van de standaard HTTP-omleiding codes .
Redirect Method

Hoewel een server informeert een browser van een redirect , het is de verantwoordelijkheid van de webbrowser om het te vaardigen . De browser contact op met de webserver en een pagina opvraagt ​​. De webserver stuurt een antwoord zonder dat de pagina , maar met een code . De webbrowser was geprogrammeerd om te reageren op een van de standaard HTTP- codes en dienovereenkomstig te handelen .
Doorlopend of Tijdelijk

Als een pagina of site permanent verhuisd is , de server stuurt een 301 code , die een permanente omleiding . De browser neemt nota van de verandering , bezoekt het nieuwe adres vermeld in het bericht van de server , maar merkt ook op het nieuwe adres en gebruikt dat elke keer dat iemand typen in het oude adres . Als de pagina of site is tijdelijk verplaatst , verzendt de server een 302 code . De browser opnieuw toepast op het nieuwe adres voor de gewenste pagina, maar blijft het oude adres te gebruiken voor latere aanvragen voor die pagina .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je een breedband ISP …
·5 Essentiële Kenmerken van Cl…
·Hoe kan ik Google Maps gebruik…
·Inleiding tot de Client Server…
·De voordelen van CCIE 
·How to Set Up een Net2Go Websi…
·Hoe te Netflix gebruiken vanaf…
·Wat Is LLC Snap ? 
·Hoe een IP Conflict Trace 
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe te configureren Linksys Wireless te …
Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn TV…
Hoe houd ik mijn draadloos Internet Brow…
Hoe krijg ik de netwerksleutel voor mijn…
Hoe sluit ik mijn laptop draadloos ? 
  Netwerken Articles
·Hoe te QoS-instellingen te optimaliseren…
·Hoe uw laptop Maak een Wireless Base Sta…
·Inleiding tot Internet Protocols 
·32 - Bit Adres - Space Limit 
·Hoe te openen een poort in ZyXEL 
·Bluetooth Voordelen & Nadelen 
·Kon een modem Oorzaak een computer te Lo…
·Hoe een Apache Server Build on Windows 
·Hoe je het Signaal van een DD - WRT 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com