Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een breedband ISP Word
Sommige zakelijke ondernemingen lijken voorbestemd om te gedijen in een goede economie en pal staan ​​tijdens moeilijke economische tijden . Omdat het een Internet Service Provider ( ISP ) is een dergelijke onderneming , vooral als u te bieden high - speed breedband internet service . De meeste mensen hebben de neiging om hun internetverbinding beschouwen als een noodzaak dan een luxe , en omdat dit , zullen ze altijd naar streven om een actieve internetverbinding rekening te houden , zelfs als ze bezuinigen op de uitgaven in andere gebieden . Het starten van een breedband internetprovider business vereist een aanzienlijke investering en een uitgebreide hoeveelheid van hard werken , maar het is een haalbaar doel voor iedereen die bereid is te werken. Als je denkt dat je hebt wat er nodig is als een breedband ISP , blijven lezen om te leren hoe aan de slag in deze ongelooflijke gebied . Wat je nodig hebt
ISP facturering softwareT1 LinesNetwork serversAccess servers
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schrijf een businessplan voor de breedband ISP zaken die u wilt starten . Het hebben van een schriftelijk ondernemingsplan is een belangrijk onderdeel van een succesvol bedrijf . Het moet onder meer informatie over de diensten van uw bedrijf zal zijn voor uw klanten , de extra diensten die kunnen worden gekocht door klanten , die uw doelgroep klanten zijn en hoe je die markt zal bereiken . Een voorbeeld van een ondernemingsplan voor een ISP kan worden gevonden in het gedeelte Bronnen . Gebruik dit voorbeeld als een gids voor een unieke plan voor uw bedrijf te schrijven . Kopen van 2

Draag zorg voor de fundamentele bedrijfsstructuur . Bezoek het kantoor van uw lokale stadssecretaris naar een bedrijfsnaam voor uw breedband internetprovider te registreren. Er zullen formulieren invullen en indienen van vergoedingen te betalen , maar u moet worden gedaan in een kwestie van uren , en zal komen met een officieel bedrijf geregistreerd bij de staat . Ga naar de bank met het papierwerk uit wanneer je het bedrijf geregistreerd en gebruik het om een zakelijke bankrekening onder de naam van uw breedband internetprovider openen . Met deze noodzakelijkheden uit de weg , zal u vrij om zich te concentreren op het bouwen van de technologische en administratieve onderdelen van uw ISP bedrijf.
3

Zoek kantoor-en server ruimte voor uw bedrijf . Elke locatie zal voldoende zijn voor uw kantoorruimte . Het moet alleen genoeg ruimte om uw administratief personeel , sales teams en klantenondersteuning te huisvesten hebben . De locatie van de server ruimte veel kritischer . Hoe verder weg je servers zijn van de lokale telefoonmaatschappij of internet-backbone , hoe meer geld het kost je je vezels en switches verbinding met het internet hubs . Probeer uw servers te hosten bij een ISP gebouw , een aangesloten datacenter of op locatie bij de lokale telefoonmaatschappij .

Schatting 4 het aantal T1 toegang lijnen u moet verstrekken . Elke T1 lijn kan een gemiddelde van 200 gelijktijdige gebruikers , afhankelijk van welke activiteiten die gebruikers gaan in met hun internetverbinding . Omdat niet alle leden zal worden met behulp van het internet op hetzelfde moment , de meeste parvenu ISP's schatten dat ze nodig hebben een T1-lijn voor elke 1500 leden . Het aantal T1-lijnen kunnen altijd worden verhoogd als je op de leden , of als u merkt dat verbindingssnelheden beginnen lag tijdens de piekuren.
5

verkrijgen van een toegang switch voor uw breedband ISP bedrijf . Veel kleine ISP startups zal gebruik maken van een POTS ( Plain Old Telephone System ) . Dit is een verouderde methode die je later problemen zullen veroorzaken . Uw beste resultaat is een PRI ( Primary Rate Interface ) of een 24 - kanaals T1 kopen . Elk van deze switches zal u toelaten om de route een groot aantal Internet- accounts , en u kunt upgraden uw T1 toegang lijnen meerdere malen voordat u een punt waar u extra schakelaars nodig te bereiken .
6

Koop servers aan uitvoeren van de primaire functies van uw ISP . U moet een netwerk van PC - gebaseerde servers voor het uitvoeren van uw DNS , e-mail , surfen op het web en usenet nieuwsgroep functies samen te stellen . Als budget overwegingen zijn een probleem , kunt u waarschijnlijk krijgen door met behulp van een pc voor al deze functies . Het is echter aanbevolen dat u een afzonderlijke PC voor elke functie , en dat je zelfs uit te breiden buiten de ene pc elk als je begint te nemen op een groot aantal klanten .
7

verkrijgen toegang tot servers laat uw gebruikers aan te melden bij uw breedband internet service . Access -servers zijn een relatief nieuwe technologie die een bank van modems combineert met een netwerk aansluiting . Populaire fabrikanten van toegang servers zijn Nortel , Cisco , 3Com , Livingston en Ascend . Men toegang server moet voldoende zijn om een willekeurig aantal abonnees loggen beheren op uw breedband internetprovider .
8

Sluit al uw apparaten. Gebruik een netwerk -hub om uw toegang tot de server en functionele servers verbinden met de toegang schakelaar . Uw switch zal dan een twee-weg verbinding met het internet backbone bij de telefoonmaatschappij via de T1-lijnen die u hebt gehuurd .
9

Koop een software pakket om de facturatie en accountadministratie - onderhoud hanteren aspecten van uw breedband ISP . Er zijn een aantal commerciële producten op de markt . Een van de meest populaire is OptiGold ISP . Een link naar deze software is te vinden in het gedeelte Bronnen . U kunt deze ISP facturatie en accountadministratie - management software 30 dagen gratis proberen . Als u wilt blijven gebruiken , de kosten van de software licentie is $ 1.000. De meeste mensen beschouwen dit als een kleine prijs om te betalen voor software die al uw klanten accounts beheert zijn.
10

Stel uw kernactiviteiten . U moet personeel in te huren voor administratieve functies , verkoop en marketing , als wel als vertegenwoordigers van de klantenservice . Elk van deze afdelingen zullen meubels voor elke persoon , evenals een LAN ( Local Area Network ) nodig zodat iedereen in het kantoor zal een computer of terminal om zijn werk te doen hebben .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe Anoniem proxies gebruiken 
·Hoe krijg ik toegang tot mijn …
·Hoe te creëren Animal Smiley …
·Hoe maak je een breedband Dien…
·Hoe om te sparen mijn favoriet…
·De classificatie van de Routin…
·Hoe kan ik een externe antenne…
·Hoe te Quicken Your Connection…
·Wat te doen als laptop geen ve…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Verbinding maken met Linksys Elke 5 minu…
·Een tutorial voor STM1 Microwave Radio L…
·Verschillen tussen een snelkoppeling en …
·Hoe u uw e-mailadres wijzigen 
·Hoe je kabel en Ethernet Een End Referen…
·Hoe maak je een computer modem wijzigen 
·Hoe je witte lijst een IP-adres gebruike…
·Client Server Architectuur Types 
·Hoe kan Firewall Efficiency worden beïn…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com