Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is de definitie van ISP ?
Een ISP , of een Internet Service Provider , is een bedrijf dat de toegang tot het internet voor hun klanten biedt . Maar een ISP doet veel meer dan dat . Sommige ISP's bieden klanten e-mailadressen , en nog anderen bieden opslag van data , plus tal van andere diensten . Betekenis

Het internet is eigenlijk een verzameling van vele netwerken . Om een ​​soort van orde te houden , wordt een enkel uniform systeem voor de aanpak vereist . Hiervoor wordt een adresseringsschema gebruikt dat niet afhankelijk is van de fysieke adres . Deze aanpak wordt gespecificeerd door een Internet Protocol of IP . Het biedt een 32 - bits IP -adres naar elke website op het internet .
Functie

Conceptueel, wordt iedere 32 - bits IP -adres bestaat uit twee delen , een voorvoegsel en een suffix . De prefix identificeert het fysieke netwerk waarmee het knooppunt is verbonden , het achtervoegsel identificeert de afzonderlijke computer . Voor netwerken aangesloten op het wereldwijde internet , een organisatie verkrijgt netwerk nummers uit de communicatie- bedrijf dat Internet -verbindingen levert . Deze bedrijven worden genoemd Internet Service Providers .
Geschiedenis

ISPs
kwam in bekendheid in de jaren 1990 . ISP's coördineren met een centrale organisatie genaamd IANA ( Internet Assigned Number Authority ) om ervoor te zorgen dat elk netwerk prefix is uniek in het hele internet . Een ISP is toegekend een groot bereik van adressen en verdeelt vervolgens de adressen , het geven van een bereik voor een huishouden of een klein bedrijf . De klanten zijn aangesloten via dial - up modem , DSL-of kabelmodem aan op de ISP . Een Internet Service Provider wordt ook wel Internet Access Provider of IAP , op sommige plaatsen .
Typen

Het internet is onderverdeeld in internationale en nationale ISP's . Nationale ISP's zijn onderverdeeld in regionale ISP's , en regionale ISP's in de lokale ISP's . Dit helpt bij het verminderen van de omvang van de routeringstabel .
Eigenschappen

Er zijn ook Wireless Internet Service Providers , of bosjes, die de toegang tot het internet bieden via een draadloze netwerk . Veel ISP's bieden niet alleen de toegankelijkheid , maar ook een aantal aanverwante diensten, zoals e-mail en web hosting . Een aantal vooraanstaande aanbieders zijn Netcom , Erols en Concentric . Deze ISP's rekenen een vast maandelijks tarief voor het verlenen van toegang tot internet . Sommige ruimte op de server van de internetprovider is gereserveerd voor de klanten om websites te onderhouden . Sommige internetproviders zijn commerciële , terwijl anderen worden gerund door overheden en onderwijs- en non - profit organisaties .
Overwegingen

Virtual ISP's , of vISPs , zijn ook beschikbaar . Een Visp koopt de diensten van een andere ISP . Dit wordt ook wel de groothandel ISP . Niet alle ISP's brengen voor hun diensten : Er zijn ook freenets , of gratis ISP's . Zij hebben doorgaans een stuk advertentie die wordt uitgevoerd in de browser zolang de gebruiker verbinding heeft met het internet . Zij rekenen vanaf de adverteerders , maar niet van de internetgebruikers .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je een Reverse Proxy …
·Public DNS Vs . Hosted DNS 
·Hoe maak je een Wireless 802.1…
·How to Get Rid van Facebook Fo…
·Hoe maak je een SMTP- host con…
·Hoe te Deel uw PPPoE Met een p…
·Hoe maak je een Security Symbo…
·Hoe kan ik een Internet-verbin…
·Hoe E-mail controleren met Tel…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Het Vereiste Ping Protocol 
·Hoe maak je een iPhone op een Daewoo 
·Bluetooth -technologie en haar toepassin…
·Hoe maak je een netwerk verwijderen Brid…
·Wat zijn de beperkingen van de Bluetooth…
·Voordelen en nadelen van Home Computer N…
·Hoe maak je een tweede Ethernet Adapter …
·Hoe maak je een draadloze thuisnetwerk t…
·Hoe controleert u de draadloze beveiligi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com