Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe kan Firewall Efficiency worden beïnvloed ?
Een firewall is een geïntegreerde verzameling van veiligheid maatregelen om onbevoegde toegang tot een computer netwerk te voorkomen . Een set van regels , die bekend staat als een firewall -beleid , bepaalt hoe de firewall behandelt inkomende en uitgaande netwerkverkeer . De complexiteit van de moderne computernetwerken heeft geleid tot een even complexe firewall beleid , die, indien niet correct uitgevoerd, nadelig kan beïnvloeden firewall efficiëntie . Default Settings

Firewalls
zijn meestal complexe apparaten met veel configuratie-instellingen . Gewoon een bepaalde configuratie-instellingen , zoals administratie wachtwoorden , of Simple Network Management Protocol community strings - ongecodeerde tekenreeksen die authenticatie voor netwerkapparaten bieden - in de standaardwaarden kan de efficiëntie van een firewall potentieel verkleinen zodat onbevoegde toegang . Op dezelfde manier kan out-of - date of onvoldoende gepatchte firewallsoftware de firewall bloot aan beveiligingsrisico .
Conflicterende en Redundant Regels

Conflicterende regels
zijn die elkaar tegenspreken . Een numerieke code die elke computer op een netwerk identificeert - - een regel kan het netwerkverkeer van een bepaald IP-adres te ontkennen terwijl een tweede regel toelaat netwerkverkeer van een reeks IP-adressen dat het IP-adres al ontkend door de eerste regel bevat . Overbodige regels zijn die nooit zijn opgevraagd , helemaal niet, door de firewall . Overbodige regels kunnen het gevolg zijn van een regel altijd voorrang hebben op andere, of regels die een zakelijk doel niet uit het firewall-beleid wordt verwijderd niet langer dienen te zijn . Tegenstrijdige en overbodige regels produceren onvoorspelbare resultaten , verhogen het risico , en vertragen de werking van een firewall .
Technische fouten

Naarmate de complexiteit van een firewall- beleid toeneemt, neemt ook het aantal technische fouten in het beleid. Elke technische fout draagt ​​bij aan de complexiteit van het beleid, zodat , na verloop van tijd , het beleid wordt steeds meer onhandelbaar en de firewall zelf wordt steeds minder effectief . Onnodige complexiteit draagt ​​ook bij aan de hoeveelheid werk die een firewall moet doen als het evalueert elke poging om toegang te krijgen tot het netwerk tegen het firewall-beleid .
Business Requirements

firewall is bedoeld om de toegang te controleren , maar het is niet ongewoon voor netwerkbeheerders om onbedoeld laten te veel toegang tot hun netwerken en versla het doel van het implementeren van een firewall in de eerste plaats . Zakelijke netwerkgebruikers vereisen vaak toegang tot netwerkbronnen op korte termijn , maar geven te weinig informatie voor netwerkbeheerders om firewall beleid dat de toegang tot de onderdelen van een netwerk en de diensten die daadwerkelijk nodig hebben te beperken voeren . Als gevolg hiervan , de beheerders hebben de neiging om brede toegang beleid uit te voeren .

Previous: Next:
  Network Security
·Kwetsbaarheid Scanner Hulpmidd…
·Hoe maak ik een Autonomous Sys…
·Wat als ik ben mijn Yahoo!-ID …
·Stappen voor ARP Spoofing 
·Hoe maak je een Lotus Notes-ID…
·Veiligheid in een draadloos ne…
·Skipping Host Door Host Timeou…
·Hoe Set Up Domeinnaamomzetting…
·Cyber ​​Crime & Network Securi…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je twee Mac-computers verbinding 
·Hoe vindt u de NTP-server in Windows 
·Hoe te delen op het internet via een Eth…
·Hoe maak je een Ethernet -poort Probleme…
·Hoe kan ik Windows XP Fix Met behulp van…
·Hoe de MBPS van uw router wijzigen 
·Wat is VoIP DEED ? 
·Hoe te Schakel Bluetooth in HP TouchSmar…
·How to Set Up een Wireless Modem en Rout…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com