Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
32 - Bit Adres - Space Limit
IP- adressering is een van de belangrijkste aanpakken systemen in de wereld , en toch weinig mensen ooit weten ze het gebruiken . Het is een 32 - cijferig binair getal , wat overeenkomt met 32 bits gegevens of vier bytes . Een aantal van die lengte heeft triljoenen permutaties . Echter , het aantal beschikbare IP-adressen bijna op is . Internet Protocol

De " IP " of " IP-adres " staat voor Internet Protocol . Dit is waar het IP adres formaat worden bepaald en beperkt tot 32 bits. Het Internet Protocol in gebruik zijn op het moment van publicatie t heet " versie 4 " hoewel er nooit een IP- versie een twee of drie . Het Internet Protocol is onderdeel van een suite van protocollen genaamd TCP /IP , wat staat voor Transmission Control Protocol /Internet Protocol . Deze suite was oorspronkelijk een enkel protocol . TCP /IP kreeg zoveel versie 3 als , en vervolgens de ontwikkelaars van versie 4 besloten om het te splitsen in zijn samenstellende delen . Versie 5 van het protocol was experimenteel en werd gedumpt . Versie 6 is nu in ontwikkeling , en dringend dat , als de 32 - bits adresruimte opraakt .
Address Space

Een 32 - bits binair getal heeft 4294967296 permutaties . Echter , niet al deze adressen kunnen worden uitgedeeld . Oorspronkelijk , de helft van de IP-adressen waren gereserveerd voor grote bedrijven of organisaties . Kregen elk een reeks IP-adressen die 16 miljoen adressen elke opgenomen . Hoewel het adres toewijzing regeling veranderde in de jaren 1990 , had deze adressen al verloren gegaan , en dus zijn er grote reeksen van toegewezen IP-adressen die nooit gebruikt zal worden .
Klassen
< br >

Oorspronkelijk werd de IP-adresruimte werd verdeeld tussen vijf klassen , die elk hun eigen regels had . Een IP-adres bestaat uit twee delen , een netwerk-ID en een host -ID . Een Network ID identificeert een bedrijfsnetwerk , en een host ID is een computer op dat netwerk . De scheiding tussen deze twee gebieden afhankelijk van de klasse . Klasse A-adressen bezette de helft van de adresruimte , klasse C een kwart en klasse C een achtste . In de jaren 1990 , werden deze drie klassen samengevoegd en een nieuwe methode van noteren betekende dat de scheiding tussen netwerk-ID en host ID efficiënter kan worden aangepast. Echter, dit nog over de laatste achtste van de adresruimte , bezet door klasse D en E , die niet waren samengevoegd . Deze worden gebruikt voor multicasting ( klasse D ) en onderzoek ( klasse E ) . Samen vormen deze twee klassen te verwijderen 536870912 adressen uit de algemene circulatie.
Uitputting

De Internet Assigned Numbers Authority is verantwoordelijk voor het uitdelen van brokken van de adresruimte tot vijf regionale overheden , die meer of minder vertegenwoordigen continenten . IANA heeft uitgedeeld zijn laatste voorraad , waardoor ongeveer 16 miljoen adressen aan iedere regionale autoriteit op 3 februari 2011. De regionale overheden zijn nu het uitdelen van hun resterende voorraad , met de Asia Pacific regio zal naar verwachting eerst uit te lopen . Deze instanties zijn bemoedigend internetgebruikers om over te schakelen naar Internet Protocol versie 6 aanpakken . IPv6- adressen 128 bits , die 340.282.366.920.938.463.463.374.607.431.768.211.456 adressen geeft .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik blokkeren een websi…
·Hoe je het draadloze signaal i…
·Hoe Set Up RoadRunner 
·Hoe te Remote Access Networks …
·Het verschil in CAT6 UTP en ST…
·Protocollen gebruikt in TCP /I…
·Hoe je Apache 2 opnieuw instal…
·Hoe kan ik YouTube films downl…
·Hoe je Linksys PCMCIA Wireless…
  Related Articles
Hoe maak je een WiFi- signaal Limit 
Wat is de limiet op hoe ver een draadloz…
How To Internet toegang beperken via Wir…
Hoe kan ik Beperk Network Traffic met ee…
Hoe kan ik Beperk de WiFi- bandbreedte B…
Verizon FiOS Router en MAC-filtering Lim…
Hoe te vertellen als mijn IE8 is 32 - bi…
Hoe de Fa0/12 interface configureren op …
Wat is een Soft Limit ? 
  Netwerken Articles
·Hoe vindt mijn HTTP Proxy poortnummer 
·Hoe te testen een externe DNS 
·Hoe een NTP-server Setup 
·Wat is een E - Business Suite ? 
·How to Set Up een gratis draadloze inter…
·Hoe krijg ik mobiel internet voor mijn l…
·Hoe te verwijderen invoegtoepassing of B…
·Hoe Vergelijk Routers 
·Toegang tot een Remote Folder Barred voo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com