Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe maak je een thuisnetwerk met Network Magic Beheer
Aansluiten meerdere computers , printers , en network attached storage -apparaten kan een enorm gedoe . Als je toevallig Windows Vista en XP computers bezitten , dan weet je al hoe veel hard werk is betrokken bij het ​​krijgen van hen te communiceren over een thuisnetwerk . Gelukkig zijn er tal van nuttige toepassingen die weg te nemen van de vele uren van het proberen om apparaten komen om te netwerken met elkaar . Met een paar eenvoudige tips , leert u hoe u een thuisnetwerk met Network Magic te beheren . Wat je nodig hebt
Computers
Internet
Router verhuur Drukker
Network Attached Storage
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bezoek de Network Magic homepage . Je zult in staat zijn om de beschikbare Network Magic producten te bekijken en kies de beste die je van je thuisnetwerk past. De kenmerken van deze producten variëren van het delen van printer tot internet monitoring . Als u liever niet een product direct te kopen , kunt u een gratis 7 dagen trial te nemen en te evalueren Network Magic . Kopen van 2

Selecteer de " gratis versie te downloaden " knop . Zodra u dit doet , zult u snel gericht worden naar een andere pagina om het downloaden te starten . Klik op de "start nu downloaden" knop en een pop - up box zal verschijnen voor u om de Network Magic -bestand opslaan .
3

Ga naar de locatie op uw computer waar u gered de Network Magic -bestand . Na het klikken op het, zal de applicatie u door een snelle setup -proces door het hebben van u de knop " install " . Zodra dit is gebeurd . Network Magic zullen alle benodigde bestanden te laden op uw computer en vervolgens analyseren . Na een paar minuten van dit proces , wordt u dan gevraagd om de "finish " knop klikken om de gehele installatie te voltooien .
4

Herstart uw computer na het beëindigen van de Network Magic -installatie . Dit zal u toelaten om een ​​frisse start te krijgen bij de configuratie van functies in het programma . Het is altijd een goed idee om een ​​computer systeem opnieuw opstarten na het installeren van nieuwe programma's . Sommige nieuw geïnstalleerde toepassingen vereisen deze om volledig te kunnen functioneren .
5

Voeg nieuwe apparaten en computers te Network Magic via het menu "Extra" . Selecteer het " apparaat toevoegen" -optie en een wizard verschijnt om u te begeleiden bij het ​​stap voor stap proces . U kunt de gewenste verbindingsmethode die het apparaat gebruikt , zoals bedraad of draadloos te selecteren . Je zult zelfs in staat zijn om een specifieke naam voor het zijn categorie apparaat en kies .
6

configureren van een draadloze verbinding als u momenteel gebruik van een. Heb je de kans om een naam voor het te maken , te verbergen van potentiële hackers , en vergrendelen van uw verbinding tegen ongeautoriseerde gebruikers . Binnen een paar minuten is uw draadloze verbinding volledig toegankelijk voor mensen met een toegestane toegang zal zijn . Network Magic biedt ook mogelijkheden om u toestaan ​​om uw huidige netwerkverbinding voortdurend te controleren .
7

Toegang andere computers , printers en network attached storage -apparaten via Network Magic is aangesloten op uw thuisnetwerk . Naarmate het netwerk groeit , kunt u ervoor kiezen om te upgraden naar een hoger Network Magic product . U zult kunnen oplopen tot 8 computers op een netwerk. In plaats van het hebben om erachter te komen hoe u uw apparaten en computers netwerk installeer gewoon Network Magic en laat het verzorgen van het harde werk voor u .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe maak je een laptop 
·Hoe te Schakel Bluetooth in op…
·Hoe te verbinden met een VNC c…
·Bepalen het aantal pc's per hu…
·Hoe kan ik configureren Proxy …
·Hoe maak je een Chatroulette C…
·Wat Is Protocol Converter? 
·Hoe kan ik mijn netwerk Wachtw…
·Gereedschappen voor Fiber Opti…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te wijzigen mijn MySpace ID 
·Hoe Pick Up Wi - Fi signalen op Laptop 
·Hoe het opzetten van SSL op een Domino S…
·Hoe kan ik mijn Dial Make Up Sneller gra…
·Hoe te Remote Access VPN SSL 
·Netwerkproblemen worden voorkomen Aanslu…
·Hoe te versturen Stuff tussen computers …
·Hoe je draadloze instellingen in de U - …
·Bluetooth Vs . Duidelijke Technologie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com