Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat is Custom Proxy Server Settings ?
Proxy -servers zijn computers die een gateway tussen een netwerk computer en het internet bieden . Een proxyserver kan worden gebruikt binnen een bedrijfsnetwerk of een gebruiker kan een open proxy -server te gebruiken op het internet . Proxy servers bieden veiligheid en snelheid voor internetgebruikers . Aangepaste instellingen voor de proxyserver worden in een browser , die de computer naar de proxyserver gebruikt om verbinding met het internet vertelt ingevoerd. Betekenis

Een proxy -server kunnen meerdere computers aan te sluiten en kanalen van het verkeer naar het internet . Deze servers helpen webmasters controleren de toegang tot het internet en het blokkeren gebruikers toegang krijgen tot schadelijke inhoud . Proxy servers ook cache pagina's , zodat gebruikers met de server verbonden worden gegeven opgeslagen kopieën van webpagina's , het versnellen van het browsen proces voor de gebruiker . Proxy servers worden normaal gevonden op een lokaal netwerk , maar sommige beheerders toestaan ​​dat verbindingen van andere gebruikers op het internet . Deze proxy- servers worden geopend proxies genoemd .
Functie

Custom serverinstellingen
proxy zijn geconfigureerd in de browser van de gebruiker . De belangrijkste browsers beschikbaar online - Chrome , Internet Explorer en Firefox - hebben allemaal aangepaste instellingen van de proxyserver beschikbaar via het hoofdmenu van de browser . De instellingen kunnen worden geconfigureerd door de systeembeheerder en vergrendeld , zodat gebruikers niet per ongeluk worden gewijzigd.
Instellingen

De drie instellingen die nodig zijn voor aangepaste proxyserver instellingen zijn het protocol , het adres van de server , en de haven . Het protocol is het type verbinding genaamd uit de browser . Bijvoorbeeld , een Internet -proxy gebruikt het HTTP-protocol . Dit is het standaard protocol , maar andere populaire protocollen die worden gebruikt zijn FTP en HTTPS . Het adres van de proxy -server kan het IP-adres of de volledig gekwalificeerde domeinnaam te zijn . Volledig gekwalificeerde domeinnamen worden gebruikt voor Internet-proxy -servers . Tenslotte , de haven is de virtuele plaats waar de browser verbinding . Voor de meeste proxy -servers , de gebruiker verbinding op poort 80 . Andere populaire poortnummers zijn 3128 , 8080 en 8081 .
Overwegingen

Proxy servers
kunnen gebruikersnamen en wachtwoorden toegewezen aan gebruikers buiten te houden van de toegang tot de server resources hebben . Dit is belangrijk voor beheerders die moeten het lokale intranet te beschermen tegen hackers . Beheerders kunnen ook filters op de proxyserver om gebruikers te beschermen tegen het verkrijgen van virussen op computers van het bedrijf toe te voegen . Filters kunnen toegang verwijderen om porno , hacking en sociale websites .
Waarschuwing

Bij het verstrekken van een open proxy -server op het internet , kunnen aangepaste instellingen voor de proxyserver worden geconfigureerd voor toegang de server . Dit laat de server open voor spammers gebruik van de server om e-mail of post commentaren op blogs om commerciële redenen te sturen . Beheerders moeten logs te houden om ervoor te zorgen dat de gebruikers niet in staat zijn om toegang te krijgen tot de server voor gewetenloze redenen .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe maak je een Bluetooth-head…
·Commit protocol 
·Hoe om te kijken naar Connecti…
·Hoe maak je een Network Addres…
·Computer Networking Technology…
·Hoe te verwijderen My IP Vanaf…
·Hoe te wijzigen Van FiOS voor …
·Hoe te verwijderen van een Bar…
·Hoe kan ik een printer tussen …
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Cisco IP-telefoon toevoe…
·Wat zijn de doelstellingen van het gebru…
·Beleid op Employee Internet Usage 
·Hoe het opzetten van een Telnet-server o…
·Hoe je DHCP Reserveringen importeren 
·Hoe te verbinden twee computers met Comc…
·Hoe maak je een Rollover Console Cable Z…
·Vinger Gebruiker Information Protocol 
·Hoe maak je een PowerShell scripts vanui…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com