Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe je anderen stoppen hebben bij gebruik van mijn draadloos internet
Met meer en meer Internet Service Providers ( ISP's ) beginnen te pet of bandbreedte limiet met breedbandverbindingen , het beschermen van uw bandbreedte is belangrijker dan ooit . Met een onbeveiligde draadloze router in uw huis of kantoor , loopt u het risico waardoor die in de buurt van uw netwerk te gebruiken of ' meeliften ' uw internetverbinding. Als u toestaan ​​dat uw netwerk te open en onbeveiligde blijven , kan savvy bandbreedte dieven gemakkelijk toegang tot uw draadloze netwerk en deze gebruiken om bestanden , media te streamen of zelfs potentieel toegang tot prive-bestanden op uw PC te downloaden . Wat je nodig hebt
Router gebruiksaanwijzing of handleiding
Toon Meer Aanwijzingen
Setup de router
1

Start een webbrowser . Voer het IP -adres van de configuratiepagina van de router in de adresbalk en druk op de toets " Enter " . Voor veel routers , het IP -adres is 192.168.0.1 of 192.168.1.1 . Echter , kan het IP- adres van uw router verschillen . Als u niet weet wat het IP- adres van uw router , raadpleegt u de gebruikershandleiding of handleiding van het apparaat . Kopen van 2

Voer het administrator gebruikersnaam en wachtwoord voor de router en klik op de "Login" of " Enter " knop . Klik op de "Security " of " Privacy " link op de configuratiepagina van de router .
3

Klik op de " Enable WEP , " "Enable Beveiliging " of andere gelijknamige link. Selecteer een kanaal nummer voor uw prive draadloos netwerk uit de keuzelijst . Selecteer 64-bits , 128 - bits of 256 - bits (als uw router dit ondersteunt ) voor de encryptie -protocol .
4

Voer een beschrijvende naam voor de particuliere draadloos netwerk in het veld " SSID " . Vermijd het gebruik van een naam die u of uw locatie in het veld identificeert . In plaats van het gebruik van " Johnson Residentie" of " 123 Main Street , " voert u iets als " Apple ", "River " of een ander woord dat geen informatie over u of uw locatie niet onthullen .
5

Voer een wachtwoord voor het draadloze netwerk in de " WEP Key " of "Password" veld . Sla de nieuwe beveiligingsinstellingen en klik op de " Reboot " of " Restart " knop op de configuratiepagina .
Windows configureren voor toegang tot het prive-netwerk
6

Klik op "Start " en vervolgens " Configuratiescherm ". Klik op " Network and Sharing Center . " In het venster "Network and Sharing Center " , klik op de " Opzetten van een nieuwe verbinding of netwerk" link.
7

Klik op ' Handmatig verbinding met een draadloos netwerk " en voer de SSID naam van het draadloze netwerk in het " netwerk naam : ' veld . Selecteer " WEP" in het security soort drop-down box . Voer het wachtwoord of de beveiligingssleutel in de "Security Key : " veld . Maak de " Hide tekens " en " Deze verbinding automatisch starten " opties . Klik op de knop "Volgende" .
8

Klik " verbindingsinstellingen wijzigen " en vervolgens het tabblad ' Beveiliging ' . Selecteer " Shared " van de " Security type : " drop - down box . Klik op de knop "OK " . Windows wordt aangesloten op de router met behulp van de nieuwe beveiligingssleutel informatie . U kunt nu surfen op het draadloze netwerk en surfen op het internet . Buitenstaanders zonder de draadloze sleutel of wachtwoord kan uw verbinding niet meer meeliften .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe je je router -instellingen…
·Hoe kan ik een oude MacBook Pr…
·Waarom is mijn 2Wire internet …
·Hoe de Linksys WRT300N Install…
·Hoe verander ik het wachtwoord…
·Hoe kan ik een Netgear Wireles…
·Hoe de Linksys WPA2 Personal K…
·Definieer MAC Address Filterin…
·Hoe je draadloze kanaal van uw…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een interne modem installeren…
·Wat zijn de voordelen en nadelen van het…
·Hoe de netmask Bereken 
·Hoe maak ik mijn eigen 2,4 GHz Antenne K…
·Hoe je draadloze signaal verhogen met Ti…
·Hoe vindt mijn SMTP adres 
·Een gids voor de Linksys RVS4000 
·Hoe te bespoedigen een Shaw Cable Modem 
·Verschillen tussen archiveren en delen o…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com