Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Wat zijn de voordelen en nadelen van het gebruik van een firewall ?
Een firewall is een middel om de toegang tot het netwerk een of meer computers . Het internet is echt een groot netwerk , waardoor uw computer bevat . Een firewall beschermt uw computer door te fungeren als een poort waardoor zowel alle gegevens moeten passeren . Door het blokkeren van bepaalde soorten verkeer , de firewall beschermt uw computer of netwerk tegen ongeautoriseerde gebruikers en beschermt uw gegevens tegen aanvallen . Het opzetten van een firewall heeft duidelijke voordelen en nadelen . Technieken en Aanvallen

Informatie
is kwetsbaar op schijf en in transit . Netwerken breken data in zogenaamde " netwerk pakketten . " " Packet sniffers " kan hen opnemen . Door spoofing IP-adressen , aanvallers onderscheppen verkeer , het verzenden van je valse gegevens en opdrachten .

Firewalls
gebruiken verschillende technieken om te beschermen tegen aanvallen . Zoals proxyservers , firewalls maskeren uw IP adres en beperken typen verkeer. Externe computers met hen te communiceren , in plaats daarvan . Als circuit - level gateways , firewalls beperken verbindingen tot slechts vertrouwde netwerken . Packet - filtering firewalls onderzoekt elk pakket , verwerpen die beveiliging testen mislukken .
Hardware of software

Een hardware firewall of router , verbinding met het internet en uw netwerk . Routers zijn aparte apparaten die je hele netwerk te beschermen . Sommige Internet Service Providers bieden routers met hun service .

Veel Windows- en Macintosh-besturingssystemen
hebben een ingebouwde firewall . U kunt ook een third- party software firewall toe te voegen , zoals ZoneAlarm of McAfee . Het Amerikaanse Computer Emergency Readiness Team ( US- CERT ) beveelt het installeren van software firewalls van een schijf , omdat downloads onzeker kan zijn .
Voordelen

Een firewall blokkeert " evil pakketten" van worden " toegestaan ​​om een ​​plaats te bereiken waar ze schade kunnen doen , " zegt Terry Gray , Chief Technology Architect voor de Universiteit van Washington . De kernvraag is niet of om schadelijke pakketten te blokkeren , maar waar om ze te blokkeren . Van het individuele systeem -besturingssysteem gebaseerde firewall kan worden geconfigureerd om een groot deel van de beveiliging , maar een netwerk - gebaseerde firewall , zoals een router , kan meerdere systemen tegelijkertijd te beschermen .
Nadelen

packet
filtering door een software- firewall kan de prestaties van uw systeem af te breken , want het is een veeleisende taak om elk pakket van gegevens te onderzoeken . Een hardware firewall vergemakkelijkt deze last .

Welke optie u ook kiest , configureren en onderhouden van de firewall kan een moeilijke onderhoud karwei worden . Een firewall kan ook lenen gebruikers een vals gevoel van veiligheid , hen aan te moedigen niet om de veiligheid te handhaven op het niveau machine . Als het netwerk firewall uitvalt of niet goed is geconfigureerd , kan dit rampzalig blijken .

Previous: Next:
  routers
·Hoe maak je een PlayStation 3 …
·Hoe te openen van de poorten o…
·Hoe je DHCP configureren op Ci…
·Hoe maak je een wachtwoord in …
·Hoe te herstellen van een NetG…
·Hoe je het CCNA examen 
·Waarom is niet mijn DHCP op de…
·Verbinding maken met een Wired…
·Hoe je huidige TCP verkeer Wee…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te gebruiken Linksys Network Storage…
·Hoe maak je een netwerksleutel zoeken vo…
·Het verschil tussen een client en een se…
·Hoe sluit ik een draadloze laptop een dr…
·Hoe een IP-adres Conflict Corrigeer 
·Hoe meer verkeer Wachttijd Volg zonder g…
·Hoe maak je Subnet een Westell 7500 DSL …
·Hoe de Modem repareren voor een Dell Ins…
·Hoe kan ik een Linksys G Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com