Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is er nodig om een desktop computer Make WiFi ?
De meeste desktop computers zijn uitgerust met de mogelijkheid om verbinding met het internet draadloos. Als u een oudere computer , echter , moet u verbinding met het internet de ouderwetse manier - met een kabel . Echter , hoeft u niet om te gooien uit uw gehele machine om te genieten van het gemak van draadloos internet . Modem en Internet Service Provider

Aangezien u waarschijnlijk niet worden sjouw je desktop computer met een draadloze hotspot bij de plaatselijke coffeeshop , moet u beschikken over een abonnement op het internet in uw huis of kantoor . Er zijn een aantal Internet Service Providers ( ISP's ) die dienst te verlenen via kabels of via de ether . Zodra u zich heeft ingeschreven , zal uw ISP u een modem en u helpen bij het ​​op te zetten . De ISP zal u ook voorzien van een gebruikersnaam en wachtwoord , zodat alleen u toegang tot uw account .
Wireless Router

Een router is het apparaat dat uw computer verbinding de modem , die dan verbindt u met het internet . Draadloze routers zenden signalen binnen een klein gebied, zodat WiFi - enabled computers deze kunt ophalen en verbinding met het internet . Sommige modems hebben draadloze routers ingebouwd in hen , dus contact op met uw ISP om te bepalen of u een extra router nodig .
Up - To-Date Computer

om de beste prestaties te garanderen en uw computer te beschermen , installeert u alle essentiële updates . Als u een PC met Windows , download al servicepacks en andere updates van Windows Update . Als u een Mac hebt , zorg ervoor dat het wordt uitgevoerd met de meest recente Mac OS beschikbaar . Voer deze updates met een Ethernet-kabel aangesloten op uw router of rechtstreeks op uw modem voordat u een draadloze adapter te kopen , zoals verschillende adapters compatibel met verschillende besturingssystemen kunnen zijn .
Wireless Adapter
< br >

De belangrijkste component aan het brengen van draadloos internet op uw desktop computer is een draadloze adapter . Er zijn twee types . De eerste is een USB- adapter, die wordt aangesloten op een van de USB poorten van uw computer . De tweede is een PCI -kaart , die u in een sleuf in de computer installeert . De PCI-kaart is over het algemeen krachtiger en kan oppikken zwakkere draadloze signalen , maar de USB-adapter is het handiger om te gebruiken . Beide soorten adapters zijn overal verkrijgbaar bij elektronicazaken en zijn geformatteerd voor pc's of Macs . Volg de instructies die bij de adapter wanneer u deze installeert.

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je ID een MAC-ID op e…
·WEP- wachtwoorden Vs . WPA Wac…
·Hoe maak je een Wireless MAC A…
·Wat is het bereik van een Wi -…
·Hoe maak je draadloos verbindi…
·Hoe je Wi - Fi Get at Home 
·802.11 Beveiligingsprotocollen…
·2071 Gateway & Linksys Router …
·Hoe maak Dial Up Wireless 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe je IP Ranges Bepaal Van Netto Mask 
·Welke draadloze adapters zijn compatibel…
·Hoe te Belkin Modem configureren 
·Hoe je toestaan ​​Facebook Applications 
·Hoe te verzenden Mass Fax Online 
·Hoe maak je een 3PL provider 
·Hoe maak je een mislukt Domain Controlle…
·Hoe maak je een DNS Connection Test 
·Hoe u het IP- adres te vinden voor Links…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com