Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe kan ik Problemen met een EV - DO USB Modem ?
EV - DO USB-modems worden gebruikt voor toegang tot internet op een computer binnen het netwerk van een serviceprovider. EV - DO , of Evolution - Data Optimized , USB-modems zijn beschikbaar via service providers , zoals Sprint en Verizon Wireless . Af en toe kan je ervaart problemen met de modemverbinding . U kunt veel van de meest voorkomende problemen oplossen zonder de noodzaak om contact met de technische ondersteuning . Problemen met de modem kan u helpen om lange wachttijden te vermijden met een vertegenwoordiger te spreken . Wat je nodig hebt
Connection Manager installatieschijf
Toon Meer Aanwijzingen
1

Resolve een onvermogen om webpagina's te bekijken terwijl verbonden door het controleren van de instellingen van je browser . Open een browservenster en klik op 'Extra '. Selecteer ' Internet-opties ' en klik op het tabblad " Connections " . Verwijder het vinkje uit het ' Nooit een verbinding kiezen " en " Gebruik een proxy server voor deze verbinding " dozen . Klik op "Toepassen" en " OK . " Sluiten en opnieuw openen van een nieuw browservenster . Kopen van 2

Resolve een fout 67 of 1012 door het bijwerken van uw profiel . Open de Connection Manager en klik op 'Extra' in het menu bovenaan . Selecteer "Instellingen " en klik op "Hardware ". Selecteer " Mobiele apparaten /Wijzigen " en klik op " Profiel bijwerken . " Wacht tot de update op uw computer te voltooien en start met de USB-modem nog aangesloten . Proberen verbinding wanneer de computer volledig is geladen .
3

Uninstall de Connection Manager als u een foutmelding elke keer dat u probeert toegang te krijgen tot het programma te ontvangen . Klik op "Start " en selecteer "Configuratiescherm . " Klik op " Add /Remove Programs " en selecteer de Connection Manager . Klik op "Verwijderen " en wacht tot het programma te worden verwijderd . Herstart de computer en plaats de cd met de software voor de Connection Manager in het CD - ROM van de computer . Volg de aanwijzingen op het scherm om het programma correct te installeren . Proberen te krijgen tot het programma.
4

Verwijder het USB-modem van de computer als u problemen ondervindt frequente verbinding verbreekt . Herstart de computer en plaats de modem zodra de computer volledig is geladen . Proberen verbinding .
5

Resolve laag signaal problemen met behulp van de modem binnen een gebied met een betere dekking . Beoordelen de website van uw provider in voor een dekking kaart . In sommige gevallen , kan verhuizen naar een andere kamer te helpen het probleem op te lossen .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je een DSL -modem Fla…
·Hoe maak je een gebruikte mode…
·Hoe maak je een Netopia Wirele…
·Hoe maak je een externe inbelm…
·Hoe de Modem snelheid van een …
·Hoe maak je een DSL Modem Twea…
·Hoe maak je een Comcast modem …
·Hoe te verbinden de Netgear Wi…
·Hoe te Modemsnelheid maximalis…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Apps installeren op een Terminal …
·VoIP Jitter Definition 
·Hoe om te controleren een Security Netwo…
·Hoe de MTU -instellingen wijzigen op een…
·Tags toevoegen aan uw Blogspot 
·Hoe kan ik Hook Up een extern modem ? 
·Hoe maak je een LAN & Internet 
·Hoe maak je een draadloze laptop Signal …
·Printen met een pc naar een Apple Extrem…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com