Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Cable Modem Vs DSL Speed ​​
Internet- gebruikers die de overstap te maken naar een nieuwe dienstverlener , met name die op zoek om te upgraden van dial - up tot high - speed internet , altijd willen weten welk type verbinding is sneller : DSL-of kabelmodem . Helaas , het antwoord op die vraag is niet altijd hetzelfde , afhankelijk van een aantal factoren , en de technologie is altijd veranderen . DSL

Een Digital Subscriber Line ( DSL ) -verbinding reist over dezelfde bedrading aanwezig is in het moderne huis telefoons , zonder zich te bemoeien met uw telefoongesprekken en een faxmachine . DSL- snelheden worden vastgebonden aan een abonnee afstand van de lokale centrale kantoor van hun telefoon- provider , en de verder weg een abonnee woont , hoe lager hun snelheid en prestaties worden verwacht. Aan de andere kant , elke DSL-verbinding is een individuele verbinding met het internet -provider en geen bandbreedte niet delen met andere gebruikers . Dit voorkomt snelheden van fluctuerende wild gedurende de dag. Zoals MIT's Information Services en Technology website staat , " Lijnen worden niet gedeeld met andere gebruikers , zodat transmissiesnelheden constant zijn . "
Cable Modem

Dezelfde kleine doos die verbindt een televisie thuis te teledistributie kunnen ook bieden breedband internet . Deze kabelmodems kunnen high - speed Internet-bandbreedte bieden met mogelijke snelheden tot 30 megabit per seconde , maar volgens Cnet 's reviews van DSL en kabel , " je zult ze nooit bereiken . "
Het meer gebruikers die toevallig online zijn op hetzelfde moment , zal het lager de individuele bandbreedte : Bovendien , kabel- gebruikers delen hun bandbreedte met buren die ook geabonneerd op dezelfde kabel internet provider .
Vergelijkingen

Kabel
beschikt over veel hogere bandbreedte - tot 30 mbps - terwijl DSL toppen uit op ongeveer een vierde van die , of ruwweg 7 mbps . DSL- klanten die niet wonen dicht bij een centraal bureau voor de telefoon- provider kunnen vinden hun verbinding is niet wat zij aangemeld voor , maar ze ook niet meer aan deze verbindingen delen met iemand buiten hun huis . Kabel klanten hebben te maken met alle buren die gebruik maken van dezelfde internet provider , maar ze hebben geen toegang tot veel hogere bandbreedte hebben .
Nieuwe Ontwikkelingen

In een artikel bijgewerkt maart 23 , 2010 , High - Speed ​​- Internet - toegang - Guide.com praat over nieuwe ontwikkelingen in de concurrentie tussen DSL en kabel internet bedrijven . Specifiek , het artikel referenties glasvezel vorderingen van AT & T en Verizon dat zal de bandbreedte snelheden worden aangeboden door deze bedrijven ( onder hun glasvezel plannen ) tot een minimum van 15 mbps en een maximum te verhogen helemaal tot 50 mbps . < br >
het kiezen van een type verbinding

kabelmodem Internet Business biedt haar klanten het hoogste bedrag van de pure snelheid die momenteel beschikbaar zijn , maar DSL Internet bedrijven bieden de stabiliteit van een verbinding die niet fluctueren gebaseerd op hoeveel van uw buren zijn online op hetzelfde moment , en DSL- bedrijven beloven hun gebruikers nieuwe glasvezel voordelen te komen , die lijken om ze op gelijke voet met de kabel internet providers . Op het einde, de keuze tussen DSL en kabel wordt meestal onderworpen aan tariefplannen , promotionele aanbiedingen , gemak van installatie en de beschikbaarheid van de dienst, terwijl de vraag welke technologie is uiteindelijk sneller blijft om uit te spelen op een door de gebruiker per -user basis.

Previous: Next:
  modems
·Hoe het opzetten van een DSL -…
·Hoe maak je een Westell Modem …
·Hoe je A600 Modem Demonteer 
·Hoe te vergelijken DSL en kabe…
·Hoe je twee draadloze routers …
·Hoe maak je een Null Modem Cab…
·Hoe het opzetten van een kabel…
·Hoe maak je een 56K Dial Up Mo…
·Hoe te Vonage Internet Get on …
  Related Articles
Hoe maak je een modem en een draadloze r…
Hoe maak je verbinding een kabelmodem op…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe maak je een draadloze router install…
Wireless Cable Modem Informatie 
Hoe maak je een draadloze computer modem…
Stap-voor- stap instructies voor het ins…
Verbinding maken met een Admin Linksys W…
Hoe Hook Up een NetGear Wireless Router …
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik instellen van een draadloos i…
·Hoe maak je een Wireless PC Card Test 
·Hoe te K9 Web Block Delete 
·Voordelen van Fiber Optic Cable 
·Hoe je het wachtwoord van een Content Ad…
·Hoe kan ik verbinding Twee draadloze pc'…
·Hoe Network HP Photosmart 7660 aan mijn …
·Waarom heb ik een USB-aansluiting voor e…
·CAT -5e Vs . CAT - 6 Ethernet- kabels 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com