Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe het opzetten van een kabelmodem van een desktop en een Wireless Router met een laptop
De traditionele methode voor het aansluiten desktop computers op een netwerk is aan te sluiten op de modem via het Local Area Network ( LAN ) -poorten op de achterkant van de draadloze router . Dit stelt u in staat om te profiteren van een consistente internetverbinding en bevrijdt ruimte op het draadloze gedeelte van uw netwerk voor laptops en andere draadloze netwerken . Negatief , zijn laptops van oudsher verbonden met het Internet via de Wi - Fi- antennes op de draadloze router . Hierdoor kan de laptop gebruikers in uw netwerk de mogelijkheid om vrij rondlopen . Wat je nodig hebt
ethernetkabels
Toon Meer Aanwijzingen
De Router
1

Sluit een Ethernet- kabel aan op de Ethernet- poort aan de achterkant van het modem . Meestal wordt de poort , " To Computer 'of kortweg , ' Ethernet '. Duw de stekker in de poort tot hij op zijn plaats klikt . Kopen van 2

Steek het andere uiteinde van de Ethernet- kabel in de Wide Area Network ( WAN ) -poort aan de achterkant van de draadloze router . Routers hebben slechts een WAN-poort en meestal de haven wordt gescheiden van de andere Ethernet- poorten op de router . In sommige gevallen is de poort , " To Modem " of "Ethernet . "
3

Zet de draadloze router aan . Routers zoals D - Link , Linksys en Belkin hebben geen uit-schakelaar . Om ze in te schakelen , sluit ze inch Sommige minder bekende modellen hebben een stroomschakelaar .
Aansluiten van de Desktop
4

Sluit een Ethernet -kabel in LAN-poort 1 ( LAN1 ) . Duw de stekker in de poort tot hij klikt op zijn plaats. Routers hebben lampjes aan de voorkant die oplichten wanneer Internet succes wordt geduwd door het toegangspunt . In dit geval , het access point is LAN1 . Controleer de lampjes op de voorzijde van de router om ervoor te zorgen LAN1 is verlicht .
5

Steek het andere uiteinde van de router in de Network Identification Card ( NIC ) op de achterkant van de computer . Meestal wordt de Ethernet-poort , getiteld "Ethernet " of " To Modem . "
6

Zet de computer aan en laat deze op te starten . Met de computer rechtstreeks is aangesloten op het LAN , het heeft altijd internetverbinding. Eenmaal opgestart , opent u een webbrowser op het Internet surfen .
Het aansluiten van de laptop
7

Enable " draadloze " verbinding op de laptop door de toegang tot het draadloze netwerk manager . Om dit te doen , dubbelklikt u op het signaal-pictogram in de tool- lade op de rechterbenedenhoek van het computerscherm .
8

Kies ' Wi - Fi- ON " uit het drop - down menu gelegen op de linker van het draadloze netwerk manager . De computer lokaliseert alle open en beveiligde netwerken binnen het bereik van de computer .
9

Selecteer uw netwerk uit de lijst en vink het vakje naast " Save Network . " Het vakje kan de computer aansluit op uw netwerk op zijn eigen in geval verliest aansluiting .

Klik 10 op " Connect " om een netwerkverbinding te maken . Wacht tot je een pop - up box aangeeft dat de computer is aangesloten en klaar voor gebruik voordat u start een webbrowser .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je een Modemkoppeling…
·Kan een T - Mobile mobiele tel…
·Hoe verbindt u een DSL- kabelm…
·Wat is een interne modem ? 
·Hoe maak je een Siemens Speeds…
·Hoe maak je een Motorola DSL M…
·Hoe je het wachtwoord wijzigen…
·Hoe maak je een Westell Modem …
·Aanwijzingen voor Hoe de Modem…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·How To Wi - Fi Router Signal Boost 
·Hoe kan ik een Linksys Workgroup Switch …
·Hoe ver kan draadloos werken? 
·Hoe maak je een Self - ondertekend certi…
·Hoe maak je een High - Gain Omni Antenna…
·Hoe u Windows Network Logins Monitor 
·Hoe maak je verbinding Mijn telefoon naa…
·Hoe de apparaten verbinding in Computer …
·Hoe je poorten openen op een Linksys Wir…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com