Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe een Netgear Netwerk uitbreiden
Als je een Netgear router gebruiken om een ​​Wifi ( Wireless Fidelity ) signaal in uw woning uit te zenden , kunt u gemakkelijk het dubbele van het bereik van uw netwerk door het aansluiten van een tweede router aan een van de LAN ( Local Access Network ) -poorten op de achterkant van de Netgear router . U kunt gebruik maken van een Linksys , Belkin , D - Link , of zelfs een tweede Netgear router om het bereik te vergroten . Elke router waarmee u de router -instellingen te openen DHCP- server van de router uit te schakelen is bruikbaar als range extender . Wat je nodig hebt
Push pin
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Voltooi een master reset op de router die u wilt gebruiken als een extender . Typisch , routers hebben een reset-gaatje aan de achterkant of zijkant van de router . Duw een metalen punaise in het gat totdat de lampjes op de router knipperen . Vaak zijn de instellingen van routers zijn gemanipuleerd om een netwerkverbinding te verbeteren . Het resetten van de router zorgt ervoor dat u toegang tot alle instellingen en ondervindt geen problemen bij het maken van de verbinding . Kopen van 2

Sluit een Ethernet- kabel aan op een van LAN-poorten van de router op de achterkant van de router . Steek het andere uiteinde van de Ethernet- kabel in de Ethernet- poort op een computer . Hierdoor kan een tethered verbinding met interne instellingen van de router .
3

Voer IP- adres van de router in een Internet browser adresbalk . Als u niet weet wat het standaard IP-adres , referentie TechSpot.com voor een lijst van IP adressen . Voer de standaard gebruikersnaam en het wachtwoord van uw router . Als u niet de standaard aanmeldingsgegevens weet , referentie Router Passwords.com voor de standaard aanmeldingsgegevens voor uw router merk.

Toegang 4 de DHCP-serverinstellingen . Meestal is dit bevindt zich in de sectie " Basic Setup" van de pagina router instellingen . Schakel de DHCP -server en selecteer "Instellingen bijwerken . " De locatie van de DHCP-server kan worden geplaatst op een andere pagina als de router is een zeldzame merk.
5

Toegang tot de pagina " Wireless Setup " en verander de SSID van het netwerk dat u gebruikt voor het aansluiten uw Netgear router . Selecteer "Instellingen bijwerken " om de naam van het netwerk op te slaan . Dit maakt het mogelijk computers te verplaatsen van de Netgear router om de router te gebruiken als range extender zonder dat een tweede draadloos profiel worden ingesteld op de computer . De SSID kunnen worden gevestigd op een andere pagina als de router is een zeldzame merk.
6

Toegang tot de pagina " Wireless Security " en update het wachtwoord van de router om het wachtwoord gebruikt op de Netgear router overeenkomen . Als u niet uw netwerk te beveiligen , deze stap overslaan . De draadloze wachtwoord kunnen worden gevestigd op een andere pagina als de router is een zeldzame merk.
7

Verwijder de Ethernet-kabel van de router en de computer . Steek een uiteinde van de kabel in de WAN ( Wide Area Network ) -poort aan de achterzijde van de router die u wilt gebruiken als een range extender . Steek het andere uiteinde van de kabel in een van de LAN-poorten op de achterkant van de Netgear router .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe te Cluster PCS 
·Hoe maak je een Microsoft Exch…
·Hoe te Shared Music Move on iT…
·Hoe maak je verbinding een CD …
·Hoe maak je een Windows XP mac…
·Hoe u de PSH Vlag in Netscreen…
·Wat zijn Bridge Computers ? 
·Wat is een Patch kabel voor ee…
·Hoe de lokale Administrator-wa…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Comcast IP-adres Problem…
·Protocollen voor Dropped Packets 
·Hoe te Whisper in Ventrilo 
·Hoe je Limewire poorten blokkeren met mi…
·Hoe u het IP-adres van iemand in Yahoo M…
·Hoe de status van de Atlantische Breedba…
·How To Set Up een Belkin Network 
·De interactie tussen de Client & Server 
·Hoe de HP Blade Server C7000 Bereid je v…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com