Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
De interactie tussen de Client & Server
De interactie tussen de client en de server is in het hart van de meeste middelgrote tot grote computernetwerken . Deze structuur kan worden gezien in gebruik op veel verschillende plaatsen zoals business van alle soorten en maten , scholen en uw lokale bank . De Server

Een server is in wezen een krachtige computer die elke andere computer in uw netwerk is aangesloten . Dit stelt beheerders van het netwerk een grotere controle van gevoelige documenten , want het is meer waarschijnlijk dat een client-pc wordt geïnfecteerd met malware voordat de server .
Opdrachtgever

Cliënten
zijn in wezen een normale pc . Gebruikers werken op hen net zoals ze zouden een andere computer , is er geen reden dat een normale commerciële desktop een client-pc niet kan zijn , hoewel verkopers wel eens suggereren bepaalde systemen om mee te gaan met hun server -hardware . Door de verbinding met de server , kan client- systemen toegang tot bestanden en andere toepassingen op de server zelf .
Server Hardware Needs

Elke klant krijgt een gescheiden " zitting " in de server , en de server resources zijn verdeeld als nodig tussen alle sessies , dus als je 50 clients verbinden met een server , kunnen de middelen van die server gemakkelijk geworden zeer belast , vertragen prestaties en kan leiden tot crashes . Aldus is het belangrijk om een server die krachtig genoeg is om de verwachte werklast hebben, een voordeel van het kopen hardware specifiek ontworpen om een ​​server is dat het gewoonlijk specifiek is ontworpen om op een wijze die beter de unieke behoeften van verwerking de server .
server Operating Systems

Naast het hebben iets andere hardware nodig , servers draaien verschillende besturingssystemen dan normaal computers om de juiste client en server interacties vergemakkelijken . Gebruikers die vertrouwd zijn met Windows XP vindt Windows Server een redelijk comfortabele plek om te beginnen , als je het kunt veroorloven , Windows-server is duur . Er zijn ook een aantal gratis Linux- server -besturingssystemen beschikbaar , zoals Ubuntu Server die worden steeds populairder , en sommige van deze heeft te maken met hun wezen vrij , maar een andere belangrijke factor is hoe vaak Windows is doelwit van malware . Als u een vertrouwdheid met Linux of UNIX , is het aanbevolen dat je kijkt naar een van de gratis Linux- alternatieven voor Windows Server .
Veiligheid

Want hoe cliënten en de server interactie en de aard van hun relatie , is het belangrijk om goede netwerkbeveiliging praktijken te volgen . Als uw clients Windows , moet u beschikken over een of andere vorm van anti - malware software op hen . Heb een goede firewall . Versleutelen van uw Wi - Fi-netwerk . Dit is vooral belangrijk als zowel uw klanten en server run Windows , als een malware -infectie op een machine zou kunnen , in theorie , verspreid door het hele netwerk .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te Outside Poorten op PIX …
·Hoe maak je een Wireless Card …
·Hoe te Clearwire ontvangst te …
·Nadeel voor Communicatie in de…
·Hoe meld ik verdacht E-mail fr…
·Hoe maak je een bestand verwij…
·Alternatieve Phone Services 
·Het automatisch laden Netopia …
·Hoe kan ik ontgrendelen mijn B…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Routing & Remote Access …
·Hoe kan ik een vergeten Draadloos Intern…
·DIY Optische Switch 
·5 Manieren om te gebruiken Facebook voor…
·Specificaties van een Client Server Netw…
·Hoe maak je een Connector Met Trusted Bo…
·Hoe te Sluit een Ethernet -kabel splitte…
·Hoe maak je een Network Address Acquire …
·Network Intrusion Detection Prevention 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com