Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
De aard van de Ping -opdrachten
De opdracht "ping" is een van de vele hulpmiddelen in toolbox van een netwerk technicus , en het is een van de meest bruikbare . Ping wordt meestal gebruikt om te controleren of er een verband bestaat tussen de twee machines , gebruik van het IP -adres van de doelcomputer of de hostnaam van de machine . Echter , ping kan meer dan alleen standaard koppeling verificatie doen door gebruik command switches dat de configuratie van de opdracht om een beetje anders gedragen . Vanilla Ping

In zijn meest uitgeklede vorm , de ping-opdracht bestaat uit slechts twee woorden - "ping , " waar " " is het IP-adres of de hostname van het doelapparaat . De officiële volledige syntax is als volgt :

ping
[ - t ] [ - a ] [ - n count ] [ - l size ] [ - f] [ - i TTL ] [ - v TOS ] [ - r count ] [ - s telling [ [ - j gastheer - list ] ] |

[ - k gastheer - list ] ] [ - w time-out ] target_hostname_or_IP

De verschillende schakelopties en parameters resulteren in verschillende soorten ping commando .
Eeuwige Ping

Wanneer u een ping-opdracht te geven met de " - t" switch , bent u de afgifte van een "ping forever " commando . Ping zal doorgaan totdat u het handmatig stoppen met een " Ctrl - C ", of pauzeren met een "Ctrl - Break " toetscombinatie . De pauze zal stoppen ping lang genoeg voor u om de statistieken te zien en vervolgens hervat . Als alternatief kunt u de switch " - n " gebruiken om ping te vertellen dat " count " pings geven tegen het doelapparaat .
Doel hostnaam resolutie

ander soort ping-opdracht uitvoert naamomzetting op een bepaald IP -adres . De " een - " switch vertelt ping om dit te doen , en de resultaten omvatten de hostnaam van de beoogde IP-adres . Dit soort commando kan helpen controleren of uw IP- adressering correct is en bepalen of uw DNS goed werkt .
Timed pings

Wanneer u de " - w opgeven < ; tijd > " schakelaar op een ping-opdracht , doe je het vertelt wachten een bepaalde hoeveelheid tijd , in milliseconden , op een reactie van het doelapparaat . Als het doel niet binnen de gestelde termijn reageert, de opdracht ping time-out en geeft een time-out melding in de resultaten . U kunt deze opdracht gebruiken op apparaten die u weet zal een tijdje duren om te reageren .
Zware pings

De standaard lengte van de ping datapakket 32 bytes . Als u wilt grotere pakketten te testen , kunt u de " - l " schakelaar te gebruiken om grotere pakketten op te geven. Dit type ping commando kan worden gebruikt om apparaten langs het pad dat ping Maximum Transmission Unit ( MTU ) configuratie verschillen te identificeren . Deze opdracht kan ook helpen de impact op de performance van het netwerk bepalen wanneer grote pakketten aanwezig zijn .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een Hub draad aan …
·Hoe te wijzigen een naam in de…
·Hoe maak je een Crossover Cabl…
·Hoe het opzetten van een Windo…
·Hoe te configureren TS Web 
·Ten dienste van de Multiple Ne…
·Waarom is Layered Architecture…
·Hoe maak je een Laptop en Comp…
·Hoe de NTP-server configureren…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik afdrukken vanaf een externe c…
·DIY Antenna Booster 
·Wat is een WPA2 voor Linksys ? 
·Hoe je meerdere webpagina's printen 
·Hoe maak je een Ethernet -kaart Adres De…
·Hoe de bandbreedte gebruikt op een compu…
·Hoe maak je verbinding met het internet …
·Hoe te gebruiken U740 op een PC 
·Hoe te Systeem ID Bereken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com