Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Welke nummers kan je niet gebruiken wanneer Subnetting ?
Een subnet is een gedeelte van een netwerk waarin alle machines delen dezelfde Internet Protocol of IP , adres . IP-adressen bestaan ​​uit 32 - aantal snaren van binaire notatie , en een deel van die string helpt bepalen het adres voor elk van uw subnetwerken . De subnet gedeelte van de tekenreeks bepaalt het maximum aantal subnetten beschikbaar . Adressen

Als je omhoog kijkt netwerkadressen bij de configuratie van uw computer , hoeft u niet een reeks van binaire getallen zien . Het adres protocol breekt het 32 - nummer string in vier octets - acht - nummer strings - en zet elk octet op een decimaal , bijvoorbeeld " 00001110 " vertaalt naar " 14 " en de resulterende IP-adressen zouden lezen " 125.42.10.671 ", afhankelijk van de onderliggende binaire . De eerste groep getallen in de vier - opneemdeel IP -adres identificeert het netwerk . De overige nummers kan het netwerk of de host machine en subnetwerk aan te duiden .
Maskers

bij te houden welk deel van de 32 - bits adres verwijst naar de host , gebruik dan een figuur bekend als het netwerk masker . Het masker is een reeks van vier getallen die u kunt omzetten in 32 binaire cijfers en wedstrijd tegen de binaire netwerkadres . De delen van adressen die overeenkomen met een "1 " in het masker verwijst naar het netwerk delen die overeenkomen met een " 0 " naar de host. Je zou het masker opnieuw gebruiken wanneer u subnet van het netwerk .
Subnetadressen

Als u geen subnetten , elk van de vier octetten zal ofwel worden alle " 1 " s of alle " 0 " s , de all " 1 " octetten verwijzen naar het netwerkadres en de " 0 " s geven adres van de host machine . Om een subnet adres aan te maken , neem een ​​gastheer octet en veranderen een aantal van de " 0 " s op " 1 " s . Als je drie " 1 " s en vijf " 0 " s in een masker octet , dat zich vertaalt in een netwerk met maximaal acht subnetten en maximaal 32 hosts , hoewel in de praktijk , een netwerk over het algemeen minder dan de maximale gastheren .
aantallen

de eerste van de vier octetten wordt altijd gebruikt voor het netwerkadres , nooit voor subnetten . In de andere octetten , het maximum aantal subnetten een netwerk altijd binary , dus het is een macht van twee . U kunt maximaal twee , vier , acht of 16 subnetten , bijvoorbeeld , maar ook als u het opzetten van slechts 11 subnetwerken , dat kan het nummer in het octet niet . U kunt ook geen gebruik maken van zo veel nummers die je niet genoeg adressen vertrokken voor hosts .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·De definitie van een geïntegr…
·Hoe maak je een inbelverbindin…
·Hoe de Siemens ADSL 4100 Insta…
·Hoe je het netwerk te configur…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Wat is een Wire Beheer Paneel …
·Hoe te verbinden meerdere comp…
·Microsoft Meerdere DHCP Scope …
·Hoe kan ik bekijken Andere com…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Wat is een Linksys WEP code ? 
Wat is Belkin N1 Wireless ? 
  Netwerken Articles
·Hoe wilt zien op de Java-console 
·Hoe de IRP Stack Size Verander 
·Hoe maak je een FTP- server te beveilige…
·Problemen oplossen : DSL -modem werkt ni…
·Hoe word je een ISP voor gratis 
·Hoe een bestand op een remote computer i…
·Hoe kan ik Internet Network Abuse Monito…
·Cable Modem Vs . Telefoon Modem 
·Hoe te berekenen Subnetting 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com