Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Hoe maak je een Ethernet -controller driver te vinden
De meeste hardware- apparaten moeten een driver die moet op de computer zijn geïnstalleerd voordat het apparaat naar behoren kan functioneren. Een ethernet controller , voor een, kan niet functioneren zonder de bestuurder in de computer is geïnstalleerd . Het komt meestal met een software- cd die je moet installeren . Een ethernet controller , ook wel een netwerkadapter , kan de computer verbinding maken met een netwerk . Als je toevallig de software disk te hebben verloren , kunt u nog een andere kopie van uw ethernet controller driver te verkrijgen van de website van de fabrikant of andere download websites . Instructies
kennen van het merk, model en versie van de Ethernet Controller

Klik 1 op " Start " en vervolgens " Control Panel . " Klik op " Prestaties en onderhoud " en vervolgens " Systeem . " als je in de " Classical View ", klikt u gewoon op " Systeem . " kopen van 2

Selecteer het tabblad " Hardware " op het bovenste deel van het venster en klik op "Device Manager . " Een eenvoudigere manier om de " Device Manager " te laden is aan het menu 'Start' klikken in het bureaublad , laad de "Run " commando en type " devmgmt.msc " ( zonder aanhalingstekens ) .
3

Klik op de "plus "-teken ( + ) naast " Ethernet-controller " of "Netwerk Adapter . " Klik met de rechtermuisknop op het apparaat en kies 'Eigenschappen'. Onder het tabblad " Details " , kennis te nemen van het model en de versie van de ethernet controller .
Wegwijs Ethernet controller Driver's
4

Open een webbrowser . Zoeken naar de website van de fabrikant van uw ethernet controller . Bijvoorbeeld , als de fabrikant van uw ethernet driver is Cisco Systems , de bestuurder van het toestel zal waarschijnlijk beschikbaar zijn op Cisco.com .
5

Navigeer naar de download pagina van de website . Als er een "Search "-functie , typt u het model en de versie van uw ethernet controller . Blader door de beschikbare stuurprogramma's in de website .
6

Klik op " Download " en sla het installatiebestand op uw computer . Een installateur komt meestal met een " Setup.exe" bestandsnaam . Voer het installatieprogramma en volg de instructies op het scherm . Wacht tot de computer om de installatie te voltooien . Herstart de computer indien nodig .
7

Als de driver die u nodig hebt is niet beschikbaar via de fabrikant website , zoeken naar een driver te downloaden website en download het stuurprogramma van daar . Zorg ervoor dat u weet de exacte merk , model en de versie van de driver die u nodig hebt . Als je de verkeerde driver te installeren , zal het apparaat niet in staat zijn om het te ontdekken en dus de ethernet controller zal niet functioneren.

Previous: Next:
  Ethernet
·Waar Is de Ethernet Aansluitin…
·Wat zijn de specificaties van …
·Hoe het opzetten van een direc…
·Hoe maak ik verbinding een Opt…
·Hoe de Ethernet Controller Dri…
·Heeft een Ethernet Switch Work…
·Hoe maak je verbinding een XBo…
·Hoe de versie van Linux Ethern…
·Hoe maak je een Ethernet- swit…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe u een Exchange Mailbox Maken 
·Hoe maak je verbinding een PC Card op ee…
·Hoe te Websense Override 
·Hoe kan ik PHP inschakelen op ColdFusion…
·Hoe te WRT54GS Put in client-modus 
·Hoe Inkomende telefoonnummers op Zie Com…
·Wat is EDI-software ? 
·Hoe te gebruiken Verizon VoIP 
·Hoe maak je een Knitting Bag Net als Lex…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com