Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Waarom is mijn router Slow Toen ik Hook It Up?
Speed ​​Een draadloze router is afhankelijk van een aantal voorwaarden , die elk een positief of negatief effect hebben op hoe snel uw computer-apparaat ontvangt en verwerkt de gegevens van het internet te hebben. Dit betekent dat als uw router is traag nadat je sluit , uw internetprovider , uw internet service of externe omstandigheden kan worden in gebreke is gebleven . Netwerken

Een van de grootste bijdragers aan vertragen data transfer snelheden is het netwerkverkeer , hetzij binnen of buiten uw huis . Bijvoorbeeld , uw internet service plan geeft u een toegewezen hoeveelheid bandbreedte die wordt verminderd met elk apparaat uw router biedt met internettoegang . Met andere woorden , hoe meer apparaten die tegelijkertijd verbinding maken met het internet via uw router , hoe langzamer de snelheden van de apparaten zal ervaren . Hetzelfde geldt voor de bandbreedte van uw internet service provider als geheel . Als de provider totale netwerkverkeer toeneemt , zal de individuele verbindingen ervaren ook lagere snelheden . Hoewel u de hoeveelheid bandbreedte wordt gebruikt door uw individuele internetverbinding door het loskoppelen van apparaten van de router kan controleren , is er niets wat je kunt doen van je provider totale netwerkverkeer .
WiFi standaarden < br >

Alle computerapparatuur, zoals computers en mobiele telefoons , die komen met Wi - Fi draadloze connectiviteit functies zijn uitgerust met ten minste een van de vier Wi - Fi-standaard . Op het moment van publicatie , de 802.11a , 802.11b- , 802.11g -en 802.11n -protocollen omvatten het Wi - Fi- familie en produceren verschillende tarieven voor de overdracht van gegevens . Als uw computer is uitgerust met een ouder protocol , zal je langzamer data transfer snelheden dan die welke door de nieuwere protocollen ervaren . Het lijkt misschien dat uw draadloze router is de schuld van een trage verbinding als het eenmaal is aangesloten , maar , in werkelijkheid, de dader is het protocol waarmee uw computer-apparaat is uitgerust .
Wi - Fi Snelheden

de eerste Wi - Fi-standaard op de markt kwam was de 802.11b-standaard , die in staat is de overdracht van gegevens met snelheden tot 11 megabit per seconde . De 802.11a -en 802.11g -protocollen waren de volgende om hun uiterlijk te maken , biedt data transfer snelheden tot 54 Mbps . De 802.11n-standaard is de nieuwste toevoeging en is in staat om de overdracht van gegevens met snelheden tot 600 Mbps .
Overwegingen

Uw draadloze router leeftijd
kan ook een impact hebben op hoe hebben snel het presteert als het eenmaal is aangesloten . Als uw router werd vervaardigd in 2007 of later , moet het allemaal van de 802.11-standaarden en hun data transfer snelheden ondersteunen . Uw internetverbinding tarief kan ook invloed hebben op hoe snel uw router uitvoert. Bijvoorbeeld , als u een DSL-internetverbinding , ervaart u langzamer downloaden tarieven dan die aangeboden door kabelverbindingen . DSL-verbindingen zijn in staat om de overdracht van gegevens met snelheden tot 15 Mbps , terwijl kabelaansluitingen snelheden kunnen bereiken tot 150 Mbps .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te Quicken Your Connection…
·Wat zijn de meest voorkomende …
·Hoe om te schakelen naar Comca…
·Hoe te Turn On Wi - Fi op een …
·Wat is de oorzaak een Ping Gen…
·Hoe maak je een gezicht trekke…
·Wat is een bullet-diagram ? 
·Hoe te Undelete een Exchange M…
·Kan ik gebruiken MagicJack Met…
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Wat is Wireless Fidelity ? 
Hoe te configureren Linksys Wireless te …
Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn TV…
Hoe houd ik mijn draadloos Internet Brow…
  Netwerken Articles
·Hoe te QoS VoIP configureren 
·Hoe je telefoongesprekken op een compute…
·Hoe maak je een Ethernet- kaart te insta…
·Hoe om veilig Installeer een Netgear Rou…
·Hoe afdrukken Online Quotes 
·Hoe op Auto Negotiation Instellingen bew…
·Hoe maak je een Cisco router configurere…
·Hoe je Tweak Mijn Ping Wireless 
·Hoe te delen One Comcast Internet Connec…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com