Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe te QoS VoIP configureren
Voice over Internet Protocol ( VoIP ) maakt gebruik van uw internetverbinding thuis als een middel om de route van uw telefoondienst . In plaats van een speciale telefoonlijn , moet u uw telefoonverbinding met alle andere Internet- verkeer in en uit wordt gestuurd delen . Quality of Service ( QoS ) bepaalt de relatieve prioriteit van al het verkeer wordt verzonden van en naar een netwerk . Het doel is om te waarborgen dat netwerk pakketten voor spraak -verbindingen niet worden vertraagd of vallen als gevolg van interferentie van andere lagere prioriteit verkeer , zoals het downloaden van bestanden of surfen op het web . Wat je
Toegang tot uw breedbandrouter
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepaal wie biedt uw internet-en VoIP -verbinding . Als beide worden geleverd door dezelfde vervoerder , kan uw provider te kunnen herprogrammeren uw VoIP QoS . AT & T , Comcast en Time Warner bieden alle pakketten die bundel Internet breedband en telefonie via VoIP . Als u problemen heeft met uw huis telefoondienst , zoals slechte verbindingen of onderbroken gesprekken te ervaren , kan een van de vervoerders in staat om op afstand herprogrammeren uw QoS te prioriteren telefonie pakketten . Kopen van 2

Bel uw VoIP-provider en vragen of ze kunnen verbeteren de QoS op hun einde of begeleiden u door het proces van het opnieuw configureren van het op uw einde . Sommige VoIP-providers in staat zijn om opnieuw configureren van uw QoS op afstand . Anderen kunnen in staat zijn om u door het configuratie- opties op uw computer die de QoS van uw telefoongesprekken zal verhogen tot een hogere prioriteit boven ander netwerkverkeer . De stappen om QoS configureren variëren sterk van de ene aanbieder naar de andere . Sommige VoIP carriers - bijvoorbeeld , Vonage - rekenen op een Analoge Terminal Adapter ( ATA ) voor telefoon service . Andere vervoerders , zoals magicJack , bieden VoIP via een apparaat rechtstreeks op uw personal computer is aangesloten . De procedure om QoS configureren varieert van een stijl van het apparaat naar de volgende .
3

Zorg ervoor dat u toegang tot de configuratie- opties van uw internet-router hebben . VoIP QoS is meest typisch uitgevoerd in de router . Als je niet het adres en de administratieve toegang tot uw router hebt , zult u niet in staat om QoS te configureren op uw eigen .
4

Stel de prioriteit van het telefoonnet pakketjes naar hoger dan alle andere verkeer afgehandeld worden door uw router . De exacte configuratie is afhankelijk van uw merk en model van de router , alsmede de methode en de apparaten die u gebruikt voor VoIP . Bijvoorbeeld , als u een ATA gebruiken om uw analoge telefoon aansluiten op uw VoIP -service , wil je de prioriteit van de poort in te stellen op je router waar de ATA is aangesloten op het hoogste toegestane instelling . U moet ook de prioriteit van al het andere verkeer ingesteld op een lagere prioriteit .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe maak je verbinding een VoI…
·Hoe je Magic Jack Conversation…
·Hoe hebben Voicemail voor een …
·Hoe je VoIP installeren en te …
·Hoe maak je verbinding een MTA…
·Hoe een AltiGen VoIP System In…
·Hoe te Calisto Pro voor VoIP 
·Hoe maak je een Ventrilo Webli…
·Hoe te gebruiken VoIP voor Aud…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een draadloze hotspot Build 
·Hoe ver kan draadloos werken? 
·Hoe Beveilig uw gegevens met Oracle Data…
·Hoe de D - Link Switch 
·Hoe sluit ik een kabel breedbandverbindi…
·Hoe u het MAC -adres van een systeem zoe…
·Hoe te Gebouw - To - gebouw Draadloze ve…
·Hoe maak je een draadloze verbinding naa…
·Wat is de Linksys Mac Clone ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com