Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een draadloze hotspot Build
Als u woont in een gebied waar de mensen in uw buurt gebruik draadloos internet , kunt u in staat op te halen hun draadloze netwerken op uw laptop . Deze draadloze netwerken zullen soms overlappen elkaar , wat resulteert in een lange lijst met draadloze netwerken die kunnen worden gezien onder het tabblad 'Netwerken Beschikbaar ' op uw laptop . Misschien wilt u het opzetten van uw eigen draadloze hotspot die zal toestaan ​​dat anderen toegang krijgen tot uw netwerk of gebruik maken van uw internetverbinding. Een draadloze hotspot is een draadloos punt waar gebruikers kunnen toegang krijgen tot het internet na te zijn geverifieerd . Zolang uw Internet Service Provider ( ISP ) het toelaat , kunt u het opzetten van uw eigen draadloze hotspot . Wat je nodig hebt
Draadloze router
Toon Meer Aanwijzingen
1

Haal toestemming van uw ISP om uw internetverbinding te delen . Aangezien een typische draadloze verbinding is bedoeld voor een huishouden of kantoor , open te stellen als een draadloze hotspot , zonder de ISP toestemming kunnen extra kosten . Kopen van 2

Configureer uw draadloze router door het een beschrijvende naam . In het algemeen , kan de router worden benaderd met behulp van een standaard IP-adres van de fabrikant direct aan de browser . Eenmaal binnen in de router , kunt u het standaard wachtwoord te wijzigen en geef het een naam waarmee andere draadloze gebruikers kunnen identificeren en verbinden met het zal zijn . Het standaard IP-adres voor de meeste Linksys routers is 192.168.15.1 .
3

Beveilig uw netwerk als u toegang wilt beperken . Meestal zullen de gebruikers moeten invoeren van een WEP- of WPA-sleutel , die beide zijn encryptie technieken , voordat ze toegang tot het netwerk kunnen krijgen .
4

Stel het startadres dat automatisch wordt toegewezen aan een computer of het apparaat verbinding maakt met het draadloze toegangspunt . Zorg ervoor dat de router is ingesteld als DHCP ( Dynamic Host Configuration Protocol ) -server . Dit maakt het mogelijk om automatisch IP-adressen toe te wijzen aan elke aansluiten van computers zonder resulteert in conflicterende adressen, die het netwerk kan verstoren .
5

Beperk de toegang tot internet als u wilt door het lokaliseren van de tab " Access Restrictions " en opgeven van het IP -adres dat toegang tot internet zal hebben . Dit wordt meestal gedaan door het specificeren van een reeks IP-adressen die toegang tot het netwerk hebben , maar zal toegang tot internet hebben.
6

Schakel de SSID ( Service Set Identifier ) uitzendingen onder het tabblad " Wireless " . Dit maakt een draadloze router om het signaal uit te zenden en dus worden door draadloze gebruikers die dan in staat zal zijn om verbinding te maken van de draadloze verbinding opgepikt .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een signaal van ee…
·Geen Bluetooth hardware werd g…
·Waarom gebruik maken van Wi - …
·Hoe uw draadloze kanaal Bepaal…
·Hoe maak je een handicap SSID …
·Verschil tussen WEP en TKIP 
·Welke hardware is nodig om dra…
·Hoe te Set Up Linksys WRT54G2 …
·Gevaren van Wireless DSL 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Soorten IP-adressen 
·Hoe maak je een draadloze hotspot Dat Is…
·Hoe om te upgraden naar Bind 9 
·Hoe Hook Up het internet met een vaste l…
·Verschillende soorten Communication Devi…
·De nadelen van routers 
·Hoe maak je een Wireless Radio 
·Hoe maak je Stuur een Wake on LAN 
·Hoe een modem te werken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com