Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Waarom kan ik niet zie mijn Mac notebook op mijn draadloos netwerk ?
Apple Macintosh notebooks worden geleverd met gepatenteerde draadloze AirPort- technologie van Apple . Met de AirPort -kaart is geïnstalleerd , kan Mac- notebooks ( laptops ) toegang tot WiFi ( draadloze netwerken ) overal binnen het ontvangstbereik . Gebaseerd op series 802.11 Wi - Fi- protocollen , AirPort is compatibel met alle Wi - Fi -netwerk beschikbaar is . Als uw netwerk de Mac-notebook niet kunt zien binnen het bereik van het Wi - Fi-basisstation , zijn er verschillende zaken te onderzoeken om ervoor te zorgen dat er een verbinding is . Wireless Card

Alle Mac-computers , zowel notebooks en desktop MacPro systemen , hebben een accessoire -kaart voor toegang tot AirPort -en andere draadloze netwerken . Deze kaart is een optie voor desktops , maar schepen als een component opgenomen op alle notebooks . Controleer of de kaart is aangesloten en functioneert . Met behulp van Internet Connect applicatie van Apple zal toestaan ​​om te zien wat de computer kan en niet kan openen . Als er geen verbinding met een netwerk , dan misschien uw notebook krijgt geen draadloze transmissies
aan of uit

Zorg ervoor dat alles is ingeschakeld : . Is de notebook opgestart , het wireless basisstation actief is en uw andere computers zijn ook up and running . Elke breuk in de keten van het draadloze netwerk componenten kan leiden tot problemen met draadloze verbindingen .
Selecteer AirPort

Met Internet verbinding , zorg ervoor dat u ' AirPort selecteert "als de modus voor toegang tot het internet . Als Internet Connect is het aansluiten via Ethernet of Bluetooth , dan bent u niet de toegang tot een draadloos netwerk . Klik op het pictogram " AirPort " en de draadloze AirPort -verbinding -interface verschijnt .
Select Network

Als je Mac-notebook is het ontvangen van draadloze transmissies , selecteer vervolgens de draadloze netwerk u wilt deelnemen . Een pull - down menu zal alle beschikbare draadloze netwerken binnen de omgeving van uw notebook . Uw draadloze netwerk kunt uw notebook niet te zien of uw notebook niet communiceert met de draadloze netwerk .
Range

Draadloze netwerken
heb geen oneindige reeks en ook kan worden gestoord door vaste voorwerpen . Bepaal het beschikbare bereik voor uw draadloze netwerk en voor uw Apple AirPort draadloze verbinding . Als de notebook is te ver weg , dan zal het niet verschijnen op uw draadloze netwerk .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Uitleg van Grid antennes 
·Wat is een Nokia RAN ? 
·Wat Is Error Correction & Dete…
·How to Set Up Wireless op Virg…
·Hoe bereik vergroten op een Wi…
·Hoe maak je een D - Link Air P…
·Hoe kan ik een draadloze inter…
·Hoe je Linksys Reboot 
·Wat is Wireless PCI ? 
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe verleng ik de Range op een 2 Wire Ga…
Hoe krijg ik de netwerksleutel voor mijn…
Hoe sluit ik mijn laptop draadloos ? 
Hoe zet ik een draadloze router Into a G…
  Netwerken Articles
·Hoe te 720P streamen via een netwerk 
·Hoe te hashes gebruiken om Computer Knoe…
·De voordelen van virtuele LAN 
·Soorten Communications in E-mail 
·Hoe te Route in Mobile Networks 
·Hoe te gebruiken meer dan 1 VoIP telefoo…
·Hoe u Windows Wireless TCP /IP -instelli…
·De voordelen van een PC thuis 
·Hoe te Videos Plaats op Metacafe 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com