Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe kan ik een draadloze internet verbinding te beveiligen
Hoewel draadloze netwerken bieden meer mobiliteit aan gebruikers , beveiliging van gegevens is een van de belangrijkste aandachtspunten . Gegevens die in een draadloos netwerk is meer vatbaar voor worden geknoeid dan een bedrade internetverbinding . Gemakkelijke beschikbaarheid van draadloze hardware en software is het moeiteloos voor hackers inbreken in onbeveiligde netwerken gemaakt . Hier is hoe je een draadloze internetverbinding kunt beveiligen . Instructies

Wijzig de standaard aanmeldingsgegevens 1 snel na het instellen en configureren van de draadloze verbinding . Kopen van 2

Wijzig de Service Set Identifier ( SSID ) en de toegangspunten onmiddellijk na het configureren van de draadloze netwerk . De standaard SSID voor het gemak van de configuratie is een eenvoudige naam , meestal die van de fabrikant .
3

Disable SSID broadcast . In het algemeen , routers en access points regelmatig en automatisch uitzending van de SSID waardoor het nuttig in mobiele hotspots waar consumenten komen , gebruik maken van de dienst en verder gaan. SSID uitschakelen , vooral in kantoren aan huis verbergt het netwerk van nieuwsgierige ogen hoewel het nog steeds kan worden gedetecteerd door andere middelen .

Gebruik apparaten 4 die ondersteuning tenminste WPE , data beveiligingsprotocol in draadloze netwerken . WPA en WPA2 bieden verbeterde beveiliging . Handhaaf gegevensbeveiliging level door apparatuur die voldoen aan dezelfde beveiligingsprotocol . Zelfs een enkel apparaat na een lager niveau van beveiligingsmaatregelen maakt een makkelijk doelwit voor cyberaanvallen .
5

Voor geavanceerde beveiliging , setup een firewall op alle hosts . Dit moet worden in aanvulling op de firewall die routers toch steunen .
6

lekkage van draadloze signaal minimaliseren door het plaatsen van de router of access points op een centrale locatie op het terrein . Het opzetten van deze apparaten in een balkon of in de buurt van een raam /deur stuurt het signaal naar buiten , waar het gemakkelijk kan worden gebruikt door andere daartoe geconfigureerde apparaten . In dit opzicht , sommige routers ook geven gebruikers de mogelijkheid tot beperking van het signaal bereik om signaalontvangst te garanderen binnen het gebouw .

Feed MAC-adressen 7 , unieke id van netwerkapparatuur , in de router en de toegangspunten tot beperken hosts met elkaar communiceren in een draadloos netwerk . Dit is vooral handig in kleine draadloze netwerken , zoals die vermeld in woningen en kantoren aan huis .
8

Vermijd het gebruik van DHCP om IP-adressen dynamisch toe te wijzen . In plaats daarvan , gebruik maken van statische IP- adressen voor alle hosts in een draadloos netwerk . Dynamische IP-adressen zijn eenvoudig te gebruiken , maar ook makkelijk te hacken .
9

beperken apparaten automatisch wordt verbonden met een draadloos netwerk .
10

Sluit alle hosts en netwerken apparaten als ze niet in gebruik zal zijn voor enkele dagen in het bijzonder wanneer u op reis bent .
11

Zorg dat beheer op afstand -functie van de router is uitgeschakeld . Als de router is geconfigureerd voor beheer op afstand , kan iedereen er toegang toe hebben .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe je Microsoft toestaan ​​om…
·Voordelen van Mobile Internet 
·Hoe te Schakel draadloze mogel…
·Hoe maak je draadloos configur…
·Hoe maak je draadloos uitschak…
·Hoe maak je een Wireless AirCa…
·Hoe te installeren Bluetooth i…
·Problemen met een Compaq Presa…
·Atheros AR5007 Wireless Networ…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te verbinden van een laptop naar een…
·Hoe te Gegevenspoort opgeven in SSL Conn…
·Hoe maak je een 301 Redirect Volg 
·Simple Internet Protocol 
·Hoe te Subnet Bits Bereken 
·Wat doet de Cisco SCCP Command CCM doen?…
·Hoe maak je Switch een telefoontje over …
·Hoe maak je een DDNS 
·Problemen met de LevelOne WBR - 6011 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com