Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Uitleg van Grid antennes
Radio signalen in de ISM ( industriële , wetenschappelijke en medische ) 2,4 en 5,8 GHz banden kan nodig zijn om te rekken over langere afstanden uitvoeren WiFi gegevens of draadloze en mobiele telefoon signalen . Grid antennes werken als satellietschotels , gericht het signaal voor point - to-point gebruiken . De meeste zijn ontworpen voor een bredere frequentie bereik binnen een specifieke band en spread spectrum gebruik . Het raster parabolische ontwerp laat een grotere , efficiëntere antenne met minder gewicht en wind problemen . Grid Antenne Ontwerp

Een typische raster antenne heeft een schotel opgebouwd uit stevige materialen zoals roestvrij staal , maar in netformaat tot lagere gewicht en de luchtweerstand . Het heeft ook een " voedingshoorn " in het brandpunt van de schotel voor ontvangst en transmissie. In tegenstelling tot een schotelantenne , maakt het voer hoorn niet bevatten meestal een versterker omdat de antenne is een passief apparaat . Bekabeling en connectoren zijn magnetron - kwaliteit door de frequenties in gebruik . De antenne ontwerp is meestal wideband om multi - frequentie soorten signalen tegemoet .
WiFi en Ander gebruik

WiFi
, draagbare telefoon en andere ISM-frequentieband toepassingen over het algemeen gebruik van een eenvoudige omnidirectionele antenne ontworpen voor korte afstand gebruik . Het raster antenne kan worden gebruikt om de directionele bereik van deze technologieën uit te breiden door middel van winst in een bepaalde richting , zoals tussen gebouwen op een universiteitscampus . Netwerken kunnen worden uitgebreid zonder lange kabels , en bestaande technologieën , apparatuur en software voor netwerken en communicatie toepassingen kunnen worden ingezet door uitgebreide bereik van het radiosignaal .
Typische installatie

Grid antennesysteem is vergelijkbaar met die van veel televisie-uitzendingen en kleine satelliet TV-antennes . De hardware en de locatie nodig rekening te houden met antenne grootte, gewicht , wind - laden en beoogde doel . De beste resultaten komen uit een line-of - sight verbinding zonder grote obstakels . Lange kabels of lage kwaliteit kabel mag niet worden gebruikt . De signaalbron moet zo dicht mogelijk bij de antenne mogelijk . Andere magnetron bronnen zoals magnetrons en mobiele telefoon torens kunnen interfereren met de receptie .
Nadelen

Een raster -antenne is een directionele antenne , dus het is niet een goede keuze voor het verstrekken van brede dekking , zoals voor een Wi - Fi-toegangspunt . De microgolffrequenties voor vrijwel net antennes moeten "line of sight " zoveel mogelijk , wat de installatie mogelijk beperkt en betekent ook regen en sneeuw zal waarschijnlijk invloed signaalkwaliteit gebruikt buitenhuis . Gericht antennes vereist enige deskundigheid voor de beste prestaties . Kwaliteit raster antennes zijn niet een goedkope optie en meer geschikt zijn voor institutioneel gebruik .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een WRE54G gebruik…
·Hoe je Linksys WET54G Configur…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Magnetron Breedband Link Trans…
·Hoe maak je een Wi - Fi zonder…
·Stap-voor- stap instructies te…
·Wired Equivalent Privacy Proto…
·Hoe te verbinden met het inter…
·Hoe om afbeeldingen te verzend…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een FTP-server in XP 
·Hoe je IP-adressen Aangesloten op een Re…
·Step - by - Step Wireless Setup 
·Hoe te verbinden twee computers op hetze…
·Hoe goed testen een Ethernet Switch 
·Hoe te coderen VoIP 
·Wat gebeurt er wanneer Netlogon service …
·Hoe verander ik mijn proxy firewall ? 
·Het IP-adres voor een PC 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com