Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
De voordelen van virtuele LAN
LAN staat voor " Local Area Network ", dat is een andere stern voor " prive-netwerk . " Een virtuele LAN ( VLAN ) is een configuratie van de netwerk- hardware die wordt gebruikt om bepaald verkeer te behandelen alsof het wordt uitgevoerd door een afzonderlijk netwerk . De VLAN creëert een nieuw netwerk "virtueel ", terwijl het dragen van het verkeer dat het netwerk over een andere bestaande netwerk . Techniek

gegevens
reist rond netwerken in een structuur heet een packet . Het pakket draagt ​​de data in het pakket lichaam en voegt een header aan de voorzijde van de gegevens voor administratieve doeleinden . De VLAN verkeer wordt geïdentificeerd door tagging haar datapakketten . De VLAN -pakketten allemaal passeren hetzelfde netwerk hardware , maar worden behandeld alsof ze op afzonderlijke netwerken .
Broadcast Domeinen

Een groep computers met elkaar verbonden op een netwerk wordt een broadcast domain . Dit is de grens waarop broadcast-pakketten kunnen reizen . Een broadcastpakket naar elke van netwerk . Computers uitgezonden pakketten voor een aantal redenen , waaronder de ontdekking proces , op zoek naar faciliteiten zoals printers of vragen voor diensten zoals de toewijzing van een IP-adres . Broadcast-pakketten zijn meestal alleen bedoeld voor een ontvanger , hoewel iedereen ze krijgt . Dit veroorzaakt een grotere netwerkverkeer . VLAN's verminderen het aantal computers elke uitzending reist naar , waardoor overbelasting van het netwerk te verminderen .
Samenwerkingsverband

Een netwerk kan bestaan ​​uit verschillende afdelingen met verschillende software behoeften . Software kan worden gedistribueerd via het netwerk , of geopend op een applicatie server via het netwerk . Het kan zinvol zijn om segment van het netwerk , zodat alle computers met dezelfde software behoeften zijn op hetzelfde segment . Indien deze computers wijd verspreid rond het gebouw , kan dat fysiek moeilijk . VLAN's kunnen verafgelegen apparaten met elkaar worden gegroepeerd .
Verkeerstypes

Voice over IP ( VoIP ) op Twitter maakt telefoongesprekken te voeren via het datanetwerk . Echter , kan constant spraakverkeer vullen de netwerk media en lock-out computers willen om gegevens te verzenden . Scheiden van VoIP-verkeer op een VLAN verwijdert de dominantie van het netwerk van de tijd door spraakoproepen.
Beveiligingsupdate voor

VLAN
kan worden toegewezen verschillende niveaus van beveiliging . Scheiden van verschillende gebruikers creëert ook blokken tussen groepen gebruikers , het beperken van de schade die kan worden veroorzaakt door een kwaadwillende insider en zetten extra barrières een inbreker zou moeten overgaan op het verkrijgen van toegang tot een deel van het netwerk .
< Br > Resource Allocation

Netwerkbeheerders
kan de hoeveelheid bandbreedte toegestaan ​​om verschillende VLAN's verschillen , het geven van meer ruimte om wat en minder aan anderen . Dit helpt voorrang bepaalde soorten verkeer . De prioritering van netwerkverkeer zou niet mogelijk zijn zonder eerst het identificeren van de bronnen van prioritaire gegevens door deze te markeren door een VLAN .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Checklist voor een Voice & Dat…
·Hoe te migreren van Windows Se…
·Hoe te configureren Rdp om SSL…
·Hoe je harde schijven via WiFi…
·De voordelen van MSMQ 
·Hoe mappen synchroniseren via …
·Hoe kunt u uw standaard gebrui…
·Hoe gaat u naar CLI op de HP P…
·Hoe maak je Vraag een Bffrgroo…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·CRM-systemen in scholen 
·Hoe maak je een IP -adres configureren z…
·Hoe u Windows 98 Get om Ethernet -kabels…
·Welke informatie kan worden gedeeld via …
·Waarom een ​​firewall en een proxy serve…
·Hoe maak je een Long Range Wireless Inte…
·Hoe je Wireless Internet Service gratis …
·Gerouteerd Vs . Switched Networks 
·Hoe kan ik een verwijderde Groepsbeleid …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com