Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
De voordelen van MSMQ
MSMQ ( Microsoft Message Queuing ) biedt een netwerk messaging systeem met een aantal belangrijke voordelen . Microsoft geeft aan dat MSMQ maakt genetwerkte toepassingen betrouwbaar te sturen , te omzeilen en berichten ontvangen , zelfs als de ontvangers offline blijven . Het suggereert MSMQ voor gebruik in luchthavens , online retailers en bedrijven met handelsreizigers . Belangrijkste voordeel betrekking op flexibiliteit, betrouwbaarheid en relatief eenvoudige implementatie . Installatie

MSMQ
geeft ontwikkelaars voldoende flexibiliteit bij de uitvoering ervan . Het is mogelijk voor programmeurs toepassingen die MSMQ gebruiken onder verschillende programmeertalen , volgens Microsoft . Deze talen zijn Visual Basic , C + + en Delphi , onder anderen . Cogin geeft aan dat programmeurs over het algemeen geconfronteerd met weinig moeilijkheden bij de uitvoering van MSMQ , want het behandelt automatisch vele facetten van het communicatieproces . Een van MSMQ 's grote voordelen is dat Microsoft biedt hij vrij met het Windows-besturingssysteem . Het installeren van het met Windows blijft facultatief.
Operatie

Na de installatie , MSMQ biedt ook voordelen in hoe het werkt . Het biedt dynamische routing , waardoor het mogelijk voor berichten te reizen via meerdere netwerk routes , volgens het Microsoft Developer Network . MSMQ kan worden geconfigureerd om berichten afhankelijk van kosten , snelheid of andere factoren . Het bespaart berichten naar harde schijven of geheugen , afhankelijk van de voorkeur van de beheerder . Opslaan op een harde schijf duurt lang , maar beschermt de boodschap van het verlies ( als gevolg van een stroomonderbreking , bijvoorbeeld ) .
Praktische voordelen
Alle p van deze technische voordelen doen rendement verbeteringen in de praktische wereld . Ze verlagen de kosten van de uitvoering en de werking , terwijl het verbeteren van de resultaten . DevX.com aangeeft dat helpt MSMQ berichten tegen verlies en verbetert de algemene functie van toepassingen in een verscheidenheid van manieren . Vergelijkbaar met een postbus , MSMQ houdt de berichten in de harde schijf of het geheugen van een operationele computer totdat de juiste ontvanger applicaties deze kunt ophalen ( in plaats van de berichten te verliezen of het terugkeren ) . In veel instellingen , kan dit een snellere , meer betrouwbare service te brengen , waardoor effectief het verhogen van de productiviteit van de medewerkers .
Documentation

Een van MSMQ de voordelen is de uitgebreide documentatie voor het. Bronnen van informatie zijn ontwikkelaars informatie website van Microsoft , diverse programmering websites en een aantal boeken . Auteurs hebben ten minste zeven verschillende boeken over het onderwerp van MSMQ gepubliceerd , op basis van de Microsoft Developer Network . Dit helpt programmeurs , systeembeheerders en andere medewerkers om gemakkelijk te winnen van een breed scala van online en offline informatie over het implementeren en gebruiken van MSMQ .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een vijfde Compute…
·Hoe te Connect Quickbooks om m…
·Hoe te Utp Kabel Creëren 
·Redenen om Segment een LAN 
·CAT - 5 -kabel Krimpgereedscha…
·Hoe maak je Voeg een Mac naar …
·Hoe gegevens gebruiken Netwerk…
·Hoe je Track Wat is Passing Th…
·Hoe Set Up VLAN op SRW2016 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe de MTU Zoek op een Netgear WN Wirele…
·Hoe maak je een Dynex Router Reset 
·Computer Network Training 
·Hoe kan ik een Linksys Wireless adapter …
·Kenmerken van een Philips VoIP 
·Is mijn router compatibel met Tomato ? 
·Hoe te Dial - Up service sneller te make…
·Wat maakt draadloze computers werken? 
·Hoe Hook Up een Netgear WGT624 aan de co…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com