Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Redenen om Segment een LAN
Het segmenteren van een local area network ( LAN ) gaat fysiek verdelen en scheiden van delen van het netwerk in de eerste plaats om de netwerkprestaties te verbeteren en de veiligheid verhogen . Zelfs wanneer segmentatie niet wordt uitgevoerd , kan een LAN hebben subnetten , welke software configuraties die werken als fysieke segmenten op de software-niveau zijn . Vele voordelen van met het verkeer binnen een bepaald segment of subnet worden opgedaan als de noodzaak om apparaten met elkaar te verbinden in een LAN en online groeit . Isoleer Netwerkproblemen

Een segment isoleert een deel van het netwerk van de rest van de LAN . Deze fysieke scheiding maakt het oplossen van problemen meer effectief te zijn omdat het wordt gedaan in segment niveau . In het geval van hardware of software problemen , zal alleen het aangetaste segment lijden, terwijl de rest van de LAN-functies normaal . Geïsoleerde segmenten stabiliteit van het netwerk te verhogen ook omdat gebreken binnen een segment hebben geen invloed op de rest van het netwerk .
Minder congestie

Wanneer een computer op een LAN wil communiceren , pakketten worden over het netwerk verzonden en dit verhoogt het verkeer en varkens neer op het netwerk waar meer dan een computer tegelijkertijd wordt het verzenden pakketten . In een gesegmenteerde LAN pakketten bestaan ​​binnen een segment voordat ze worden uitgezonden op de rest van het netwerk . Segment schakelaars worden gebruikt om het netwerkverkeer en directe pakketjes erin slagen hun waarschijnlijke bestemmingen waardoor de netwerkprestaties te verbeteren door het verminderen van het netwerk congestie. Gesegmenteerde LAN's hebben over het algemeen een hogere snelheid omdat er geen tijd wordt verspild verwerken onnodig verkeer .
Verbeterde beveiliging

Netwerkbeheerders
kunnen segmenten zodanig dat ze uitzenden configureren en ontvangen pakketten slechts vanuit hun subnet of segment . Dergelijke netwerken filtering voor inkomende en uitgaande pakketten op een netwerk zorgt ervoor dat onbevoegde pakketten worden niet verzonden in of uit het segment .
Networking uitbreiden
Een netwerksegment kunnen eenvoudig worden toegevoegd of verwijderd uit een LAN .

Een LAN kan zijn fysieke beperking te bereiken , waar het niet kan steunen extra hosts met zijn bestaande hardware . Een netwerksegment kan dus worden toegevoegd aan het netwerk gedraagt ​​zich als een uitbreiding van het netwerk terwijl het nog steeds fysiek onderscheiden van de rest van het netwerk .
Bandwidth Allocation

Toepassingen
die vereisen gereserveerde bandbreedte kan worden ingezet op afzonderlijke segmenten zonder de rest van het LAN bandbreedte . Segmenten kunnen ook worden verdeeld op basis van hun bron bandbreedtegebruik waar de middelen met behulp van hoge bandbreedte gewijd segmenten kan hebben zonder te concurreren met de rest van de LAN-clients .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Wat is een NMEA poort ? 
·Hoe je het Administrator-wacht…
·Interior Gateway Protocols 
·Hoe om te zien Computers op mi…
·Hoe je Cisco 3560 configureren…
·Hoe een File Server Build 
·Hoe stel ik een printer op mij…
·Basic Computer Networking Conf…
·Data transmissie Problemen 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je netwerkadapters configureren op e…
·Hoe te houden een Vonage nummer 
·Cat 5 Wire & Cat 6 Wire Vergelijking 
·Ethernet - naar - Fiber Adapter 
·Hoe kan ik Get Wireless TalkTalk Werken …
·Hoe te verbinden twee pc's met een 3G US…
·Verbinding maken met draadloos netwerk v…
·SNMP V2 Vs . V3 
·Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com