Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat is een RJ45 Gigabit LAN -poort ?
Doppen op computers en netwerkapparaten staan ​​bekend als " poorten. " Een netwerkpoort wordt ook wel een LAN-poort --- LAN staat voor Local Area Network --- dat is een industrie term voor een prive-netwerk . De toonaangevende set van standaarden voor de fysieke eigenschappen van heet Ethernet LAN . De aanbevelingen Ethernet evolueren in de tijd , elke nieuwe toevoeging creëren sneller en efficiënter netwerken . De nieuwste serie Ethernet- normen dekt netwerken die data kan overbrengen op meer dan duizend miljoen bits per seconde . Dit is een gigabit LAN . RJ45 is de algemene naam voor het aansluiten van de netwerkkabel aan op de computer . RJ45

De RJ45 connector is de meest voorkomende vorm van plug /socket ontwerp gebruikt in netwerken van vandaag . Computers verscheept van de fabrikant met een netwerkadapter geïnstalleerd altijd een RJ45-poort . De naam is niet volledig accuraat zijn , omdat het een code door de Amerikaanse Federal Communication Commission een type telefoonaansluiting toegewezen . De " RJ " in RJ45 staat voor "Geregistreerd Jack " en al goedgekeurd voor gebruik in de Verenigde Staten telefoon connectoren hebben een RJ -code . De ware RJ45 plug heeft acht pinnen en twee contactpunten . In Ethernet -toepassingen , de stekker heeft acht pinnen en acht contacten . Zoals de RJ aanduiding verwijst naar de bedrading plan en niet het ontwerp van de plug , de ethernet stekker is niet een RJ45 . Echter, het lijkt precies op een, en dus iedereen noemt het RJ45 .
LAN Port of

LAN-poorten
zijn ook bekend als Ethernet-poorten , netwerkpoorten , RJ45 -aansluitingen , netwerk- socket , of netwerkkaart . De bus lijkt op een telefoonaansluiting , maar het is een beetje breder . Binnen in de socket acht metalen strips aan de onderzijde sluit met bijbehorende strips in de stekker . Wanneer de stekker in de poort wordt vergrendeld door als kunststof veer . Dit houdt een verbinding door het houden van de metalen strips in de stekker en het stopcontact in contact . De LAN-poort direct aangesloten op de computer netwerkadapter en het is een verbinding tussen netwerkadapters over kabel die een netwerk vormt .
Ethernet

De Ethernet-standaarden zijn gepubliceerd als open standaarden ( gratis voor iedereen) sinds 1983 . De controlerende instantie is het Institute of Electrical and Electronics Engineers . Alle Ethernet standaarden zijn gepubliceerd onder de code 802.3 gevolgd door een of twee letters om een sequentie te geven. Elke aanbeveling vormt een beschrijving van de hardware-eisen die de 802.3 commissie heeft onderzocht als de beste koppeling van technologieën tot betere prestaties van het netwerk te produceren . De normen raden verschillende soorten kabel voor elk prestatieniveau . De meest voorkomende vorm van de kabel in gebruik vandaag voor Ethernet -netwerken is Unshielded Twisted Pair , die wordt beëindigd door de RJ45 -style connector .
Gigabit Ethernet

De aanbevelingen Ethernet voor gigabit -netwerken bestaan ​​uit vier soorten kabels : twin - axiale kabel , Unshielded Twisted Pair -en single-mode en multi - mode glasvezel . Van deze vier soorten , alleen Unshielded Twisted Pair maakt gebruik van de RJ45 - stekker stijl en kan verbinding maken met de RJ45 LAN- poort van een computer .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe te DSN zoeken 
·Hoe maak je van een PC Network…
·Hoe maak je Stuur een fax vana…
·Hoe te Connect Vista naar Netg…
·Hoe maak je een PC op het LAN …
·Hoe Network twee computers met…
·Korte beschrijving van de Thin…
·Hoe maak je verbinding een Net…
·Hoe maak je een Beleid voor lo…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe maak je een AirPort wachtwoord wijzi…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Netgear Rangemax Configu…
·Wat is nodig voor een VLAN ? 
·Ethernet -kabel Lengte & prestaties van …
·Qwest Hi - Speed ​​Internet-opties 
·How To Set Up een Gateway Router 
·Hoe je DNS -updates Stop 
·Kwetsbaarheid Scanner Hulpmiddelen 
·? Wat is een Perimeter Router 
·Hoe het opzetten van een breedbandnetwer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com