Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe gegevens gebruiken Netwerk Kabels tab
Wilt u de gegevens van de ene pc naar de andere te verplaatsen ? Vergeet brandende tonnen cd's of het gebruik van een flash drive tientallen keren . Het krijgen van uw informatie waar het moet gaan kan zo simpel zijn als het overbrengen met behulp van een netwerkkabel . Om te beginnen , moet u een crossover- netwerkkabel aan te schaffen. Je moet in staat zijn om een bij de meeste elektronische winkels te vinden . U zult ook netwerkkaarten nodig in beide machines om de overdracht te vergemakkelijken . Wat je nodig hebt
Twee pc's
Crossoverkabel
Toon Meer Aanwijzingen

Vermogen 1 op beide pc's . Bevestig een uiteinde van de crossover-kabel aan op de netwerkpoort op elke machine . De haven is meestal op de achterkant of de zijkant . Het zal direct voor de netwerkkaart , en is de enige plek waar de kabel goed zal passen . Kopen van 2

Set IP-adressen op elke machine . Klik met de rechtermuisknop op " My Network Places . " Kies 'Eigenschappen'. Selecteer uw lokale LAN -adapter . Klik met de rechtermuisknop en kies 'Eigenschappen'. ( Ja, u kiest " Eigenschappen" twee keer , maar de tweede keer dat betrekking heeft op de LAN-adapter , de eerste om netwerkomgeving . ) Selecteer " TCP /IP- eigenschappen " uit de lijst en druk op de knop "Configureren" .
< br
3

> Vul het raam configure . Het zal u vragen om een IP-adres en subnetmasker . Omdat je alleen het aansluiten van twee machines , kunt u deze dummy IP- adressen te gebruiken : 192.168.1.10 voor Machine 1 en 192.168.1.11 voor Machine 2 . Dit zal ervoor zorgen dat ze in hetzelfde bereik . Gebruik 255.255.255.0 voor het subnetmasker op beide .
4

Bepaal welke bestanden u wilt verplaatsen van de ene machine naar de andere . Maak vervolgens een map op elke machine en geef het dezelfde naam , bijvoorbeeld " Share ". Klik met de rechtermuisknop op deze nieuwe map en kies 'Eigenschappen'. Op het tabblad delen , klikt u op de knop die zegt " deze map delen als . " Typ in naam van de map , in dit geval , " delen . " Selecteer " Volledige controle voor iedereen . " Op deze manier kunt u uw bestanden heen en weer te bewegen zonder een gebruikersnaam en wachtwoord .
5

Verplaats de bestanden die u wilt delen in deze nieuwe map. De makkelijkste manier is om te slepen en neerzetten van de C-schijf . Dan toegang tot uw map van beide machines door te gaan naar het menu Start en te kiezen voor " Run . " Voor de map op machine 1 , typt u \\ \\ 192.168.1.10 \\ share . Voor Machine 2 , gebruik \\ \\ 192.168.1.11 \\ share . Merk op dat dit betrekking heeft op de IP- adressen die u hebt getypt in eerder .
6

Herhaal stap 5 telkens wanneer u een bestand wilt delen . U kunt bestanden tussen de twee machines met gemak

bewegen .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe het opzetten van een compu…
·Wat is een standaard statische…
·Hoe kan ik uitschakelen mijn l…
·Wat is Auto Internet Protocol …
·Verschil tussen Cat5e & Cat6e …
·Hoe maak je een DFS 
·Hoe te verbinden Twee desktopc…
·Hoe maak je een hiërarchie Dr…
·Hoe maak je een Home Network M…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe een CAN- BUS 
·Hoe de Traceroute Command Gebruik 
·Hoe te gebruiken Windows XP om een draad…
·Instructies voor de Linksys Range Extend…
·Hoe maak je een PHP- bestand uit te voer…
·Wat is DD - WRT Micro ? 
·Hoe het opzetten van een draadloze breed…
·Algemeen gebruik van UDP 
·Voordelen & Nadelen van gedistribueerde …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com