Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat Is LAN ?
LAN staat voor " local area network . " In de hedendaagse maatschappij , zoals computernetwerken worden steeds belangrijker en hebben een ernstig effect op de manier waarop mensen zaken doen . Er zijn verschillende methoden om een lokaal netwerk , waarbij telkens andere technologie functioneren . Identificatie

Local area networks
zijn computernetwerken die een klein geografisch gebied bestrijken . Een draadloze router die netwerkmogelijkheden biedt gedurende een huis is , bijvoorbeeld , een voorbeeld van een LAN- setup . LAN's kunnen betrekking hebben op een grotere hoeveelheid van het grondgebied , dat wel . Bijvoorbeeld , kan een hele school campus aan elkaar gekoppeld worden aan een LAN . LAN's zijn in contrast met wide area networks ( WAN's ) , die grotere gebieden bestrijken en meestal om hogere snelheden van gegevensoverdracht.
Grootte

Het is moeilijk om echt te definiëren een LAN exclusief op maat gebaseerd . Sommige LAN's zijn zeer klein , terwijl anderen zijn vrij groot . De waarheid is dat er geen echt bepalende kenmerk dat een lokaal netwerk een lokaal netwerk maakt . In plaats daarvan , is het makkelijker om gewoon te zeggen dat elk netwerk dat relatief klein is waarschijnlijk een LAN . Trouwens , grotere netwerken zoals WAN's vereisen vaak gespecialiseerde apparatuur die hen identificeert als te groot om een lokaal netwerk te zijn .
Functie

Het doel van lokale netwerken is meestal een van twee verschillende dingen . De eerste mogelijke functie is het creëren van een computernetwerk uit afzonderlijke computersystemen . In deze set -up , kan veel verschillende computers worden gekoppeld over een LAN . De andere belangrijke functie van lokale netwerken is om veel verschillende computers te koppelen aan het internet met behulp van minder aansluitingen dan computers . Dit is hoeveel mensen gebruik maken van draadloze routers thuis of in de zakelijke omgeving
Soorten

Er zijn twee belangrijke types van lokale netwerken : . Draadloos en bedraad . Draadloze LAN's maken doorgaans gebruik van WiFi-technologie op de computer netwerk met elkaar te verbinden via een centraal draadloze router . Wired LAN , anderzijds , de neiging om ofwel ethernet kabel of , minder vaak , USB kabel. Elk van deze kabels worden gebruikt om alle computers in het netwerk te koppelen aan een centrale router .
Belang

Binnen de zakenwereld , LAN's zorgen voor naadloze uitwisseling van gegevens hele gebouwen , iets dat uiterst moeilijk te beheren voordat deze technologie werd overvloedig . De private wereld profiteert ook veel van LAN -technologie . Lokale netwerken binnen woningen zorgen voor meer entertainment en eenvoudige internettoegang door een thuis. Terwijl de moderne maatschappij mogelijk zou zijn zonder lokale netwerken , zou het zeker veel anders en zou niet lopen bijna zo soepel .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een computer toevo…
·Hoe te zoeken welke server Uit…
·Problemen met Vmware NTP Issue…
·Hoe om te controleren mijn PC …
·Wat topologieën zijn gebruikt…
·Instellen van een Intranet Web…
·Hoe je Yahoo DSL Wireless Inst…
·Hoe Network Two Wired Laptop &…
·Hoe je het adres van een inter…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Hoe te configureren Linksys Wireless te …
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Hoe te VLAN creëren in de Wireless LAN …
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een betere WiFi- signaal met…
·Wat is een Role - Based Access Control (…
·De impact van ICT op de mededeling 
·IEEE 802 Specificaties 
·How To Set Up een Exchange Server 2003 n…
·Hoe Hook Up High Speed ​​Internet op een…
·Met twee Ethernet- kabels met een Router…
·Hoe te beschermen tegen schadelijke spyw…
·Hoe om bestanden te delen Van Mac Snow L…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com