Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Algemeen gebruik van UDP
De User Datagram Protocol is een van de centrale protocollen van de TCP /IP protocol suite. TCP /IP is het meest gebruikte protocol set voor netwerktechnologie . TCP /IP staat voor Transmission Control Protocol /Internet Protocol . Het Internet Protocol , ook een deel van deze suite , geeft de definitie van het IP-adres . Iedere computer op het internet heeft een IP- adres hebben . UDP werkt samen met het Internet Protocol om gegevens van de ene naar de andere computer via een netwerk of over het internet . Transport Protocol

TCP /IP -protocollen zijn gegroepeerd per functie , met het protocol groepen voorgesteld als de lagen in een stapel . Laag 3 van de stapel Transport Layer . TCP /IP heeft twee transportlaag protocollen - het Transmission Control Protocol en het User Datagram Protocol . Het is de verantwoordelijkheid van transport protocollen om applicatiegegevens te zetten in een structuur heet een packet . De data gaat in het pakket payload , en het transport protocol voegt een header op de voorzijde van deze . Het Internet Protocol voegt dan zijn eigen kop op de voorkant van het transport header .
Rivals

Geen transmissie maakt gebruik van zowel TCP en UDP en , voor tientallen jaren , iedereen voorkeur TCP . De Transmission Control Protocol bevat gegevens in pakketten , deze de ontvanger en een verbinding , waardoor veel pakketten kunnen worden geïdentificeerd als een groep kan de TCP 's aan beide kanten van de verbinding in contact blijven zodat gegevens komt in volgorde , intacte en volledig . UDP zet data in pakketjes en dan doet weinig anders . De UDP header bevat een controlesom , die niet altijd wordt gebruikt . Als het ontvangende programma een fout van de checksum herberekening detecteert , is het niet een hertransmissie van het pakket verzoeken . Het daalt alleen de corrupte pakket en wacht op het volgende stuk van de gegevens . Er is weinig communicatie tussen de twee eindpunten in een UDP transmissie . Elk pakket wordt als een individuele transmissie verzonden ; . Geen poging wordt gedaan om pakketten tot elkaar verhouden
impopulariteit

Decennialang werd UDP bespot als de " Onbetrouwbare Protocol Datagram . " Netwerkspecialisten kon weinig nut voor het protocol vinden . De eigenschappen van TCP leek het noodzakelijk om betrouwbare kwaliteit van de dienstverlening en werd gebruikt in plaats van UDP . De noodzaak voor authenticatie en encryptie van transmissies gemaakt TCP nog belangrijker . De veel gebruikte Secure Shell en Secure Socket Layer beveiligingsprotocollen kon alleen worden gebruikt met TCP . Veel stelde dat UDP was een nutteloze protocol en moet worden geschrapt van de TCP /IP-protocol stack .
Doel

De komst van IP-telefonie en multimedia -streaming gaf UDP een doel. Deze toepassingen hebben eigen sessiebeheer en integriteit procedures data en niet de eigenschappen van TCP , die net vertragen ontvangst van een datapakket niet hoeft . TCP 's buffering van gegevens te corrigeren van de opeenvolging aankomsten belemmert multimedia -uitzendingen , die geen tijd voor correctie gegevens of doorgifte hebben . UDP is het transportprotocol begunstigd door IP-telefonie , videoconferencing en streaming audio en video via een netwerk en het internet .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe u Windows Browser Verkiezi…
·Lite DNP Protocollen 
·Hoe maak je een Crossover WiFi…
·Wat is de Remote Access Connec…
·Hoe te Computers in Newmarket …
·Hoe de Polycom VSX 7000 Instal…
·Hoe vindt u het MAC- adres van…
·Wat is het belang van fysieke …
·Voordelen & Nadelen van gedist…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
  Netwerken Articles
·Verbinding maken met VNC Server 
·Two - Tier Authentication Definition 
·Hoe kan ik Boost een WRT150N ? 
·DIY parabolische schotel 
·Hoe het opzetten van Outlook voor het Am…
·Hoe maak je een Modem Driver opnieuw ins…
·Hoe Laptop & Desktop Screen Kom naar Sho…
·Hoe om email adressen te synchroniseren 
·Parallel Port naar USB conversie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com